Hvordan ta vare på sjokolade Vine

February 19

Hvordan ta vare på sjokolade Vine

Sjokolade vintreet, eller Akebia quinata, er en aggressiv vinranke som ikke er kresen om voksende miljøet. Den vokser i USDA hardførhet sonene 4 til 9. Sjokolade vinstokker har læraktig bladene og bo grønn året rundt i varmere steder. Har brown-lilla blomster i sen våren og seedpods med spiselige massen som smaker tapioca pudding. Bruk sjokolade vintreet trellises, vegger eller arbors. Det er perfekt for områder med ingen annen vegetasjon fordi vintreet smothers andre planter.

Instruksjoner

•Grow sjokolade vinrankene i solrike til skyggefulle områder. Anlegget kan håndtere mange lysforhold og foretrekker godt drenert jord. Den kan håndtere våte og tørke-lignende forhold.

•Plant sjokolade vinrankene i en nøye gjennomtenkt plassering. Det kan sluke andre planter, så ikke Legg det nær andre blomster og busker.

•Prune vinrankene etter blomstring om våren. Trimme tilbake dem for å kontrollere sin størrelse og spre. Rene kutt og kast tilbehør.

•Trekk opp sjokolade vinstokker hvis de blir stadig uønskede steder. Vinrankene kan kontrolleres av manuell, mekanisk og kjemikalie metoder. Grave opp røttene hindre at anlegget Etterveksten.

•Apply et konsentrert systemisk ugressmiddel etter trekke opp vintreet. Bruk en som er laget for ivies. En foliar ugressmiddel arbeider med store mengder sjokolade vinstokker. Spray det for å hindre at vinstokkene vokser tilbake.

•Train sjokolade vinstokker rundt trellises og andre strukturer. Fest enden av vintreet struktur med en vri slips. Fjerne slipset som vintreet vokser i ønsket retning. Pakk anlegget rundt som det blir lengre.