Hvordan ta vare på sedertre trær i vinter

October 20

Hvordan ta vare på sedertre trær i vinter

Sedertre trær er duftende evergreens som vokse til mellom 40 og 45 fot høy og spredt 15 fot bred. De er sakte voksende trær, tilpasses nordligste landskap og tolerante av mange jord. Sedrer trenger beskyttelse om vinteren, men.

Instruksjoner

•Bruk plukk eller kraftig verktøy for å rote hull i bakken rundt cedar treet i ett til to fot fra bagasjerommet, avhengig av hvor brede grenene er spredt.

•Lay en soaker slange opp ned rundt treet der du slo hull.

•Soak bakken rundt treet åtte 10 timer i September og i oktober, før bakken fryser. Dette vil gi alt vannet cedar treet må gjennom vinteren.

•Dekk bakken rundt treet med et tykt lag mulch, tre-fire inches og deretter dekselet mulch med tunge avdelinger å holde den nede. Grenene vil hindre mulch blåser bort under høye vinter vind og mulch isolerer bakken og treet fra den kalde og snø.

•Wrap stammen av treet med burlap strimler og hyssing for å beskytte bagasjerommet fra rask værforandringer og dyr. Omgir burlap og hyssing med hønsenetting. Kan ikke knytte burlap for stramt rundt treet.

Sette inn en snø gjerde på nordsiden av treet hvis du bor i et område med høy snøfall og sterk vind.

Tips og advarsler

  • Plante sedertre trær i godt drenering jord å beskytte sine røtter fra fryser om vinteren. Du kan vann sedrer før bakken fryser, hvis de er overdreven tørt. Dryss en balansert gjødsel rundt treet før høsten vanning for å gi den næringsstoffene den trenger for vinteren. Plante sedertre trær i høst, fordi de får mindre stress og ikke trenger så mye forberedelser for vinteren.
  • Hvis sedertre trær er plantet i nærheten av gater og fortau, være forsiktig med å bruke salt smelter snøen og isen om vinteren. Salt kan tørke ut og drepe sedertrær.