Hvordan ta vare på sedertre Helvetesild

July 28

Sedertre Helvetesild er kjent for sin distinkte utseende og holdbarhet. Opprettholde sedertre Helvetesild sikrer de holde attraktivt utseende og beskyttende egenskaper. Forvitring av sedertre Helvetesild naturlig oppstår på grunn av eksponering for sollys og vær. Hvis ikke skikkelig stelt, fører dette været til forfall eller nedbrytning av sedertre helvetesild. Selv om du liker værbitt utseende på dine sedertre helvetesild, sikre regelmessige inspeksjoner at Helvetesild ikke opplever skade eller forfallet som fører til store taktekking problemer.

Instruksjoner

•Vaskestasjonen tømmes cedar Helvetesild med en blanding av en del husholdning blekemiddel og en del vann. Bruk en hage pumpe sprayer for å bruke blekemiddel blandingen til helvetesild. Gi blekemiddel 15-30 minutter for å fjerne mugg eller alger. Gi hele taket en grundig skylling med en strøm skive eller hageslange for å fjerne blekemiddel blandingen. Skyll noen grønne under taket fjerne blekemiddel blandingen.

•LED vask sedertre Helvetesild som en ytterligere eller alternative metoden for rengjøring taket. Bruk et trykk på 1000 til 1500 psi. Begynne på toppen av taket og flytte nedover sidene, og sørg for å holde føttene på tørr Helvetesild for sikkerhet. Kraft vask skal gjenopprette gråning cedar tak til sin opprinnelige farge. Vær forsiktig når vasking som skader kan oppstå i helvetesild.

•Trim grener som overheng taket for å unngå en oppbygging av løv og annet rusk som holder taket våt. Umiddelbart fjerne rusk danner å unngå fukten og å la skogen for å puste.

•Rengjør takrenner og nedløpsrør på minst to ganger årlig, i vår og høst. Holde dem klare for å sikre regnvann flytter bort fra taket raskt.

•Ventilate loftet å forhindre fuktighet bygge på sedertre helvetesild. Dette hjelper også hindre is demninger dannes.

•Consider en aktuell behandling for sedertre Helvetesild å beskytte seg. Cedar riste og grus Bureau anbefaler å velge en aktuell behandling som har en HMS-Datablad og er spesielt merket for sedertre helvetesild. Se referansene til leverandøren du leie gjelder en aktuell behandling.

Tips og advarsler

  • Velg høy kvalitet sedertre Helvetesild utgangspunktet for et lengre levetid tak.
  • Velge en installert med et rykte for høy kvalitet arbeid slik at Helvetesild er riktig installert.
  • Noen sedertre Helvetesild er forbehandlet med konserveringsmidler eller brannhemmende kjemikalier. Unngå ytterligere taket behandling kjemikalier uten først å sjekke med produsenten.
  • Cedar riste og grus Bureau anbefaler uerfarne enkeltpersoner kraft vask cedar grus tak på grunn av skader. Fortsett med forsiktighet hvis du velger å makt vask din egen sedertre helvetesild. Leie en profesjonell hvis du ikke føler deg komfortabel med prosessen.