Hvordan ta vare på Podocarpus planter

May 5

Podocarpus familien er en gruppe av eviggrønne trær og busker som er brukt for landskapsarbeid. Disse plantene er passende for personvern hekker, espaliers, beholder vokser og dekorere gårdsrom. De er skyggen tolerant, og kan derfor dyrkes bygninger og andre strukturer. De er generelt lavt vedlikehold, som krever bare vanlige vanning og årlige befruktning. Podocarpus vil tolerere nesten alle jord og sollys tilstand.

Instruksjoner

•Plant røde i godt drenering jord type unntatt kalkholdig jord. Keep anlegget på et sted som vil gi full solen å delvis skygge, som er mellom åtte og fire timer med sol daglig. Hvis du er voksende det som en houseplant, holde det i et solfylt vindu lys. Holde temperaturen over 55 grader Fahrenheit innendørs.

•Lay et 2-tommers lag mulch rundt foten av plantene hver vår. Mulch hindrer gress og andre ugress fra voksende nær treet.

•Apply en evergreen gjødsel en gang i året i våren, når anlegget er over to år. Følg anvisningen på pakken for programinstruksjoner.

•Et når jord føles tørre. For innendørs prøver, dis bladverket hver dag med vann fra en sprayflaske.

•Unngå beskjæring anlegget med mindre du har å kontrollere størrelsen på grunn av beliggenheten. Bruk skarpe beskjæringssakser, hvis dette er tilfelle. Beskjære året.