Hvordan ta vare på Pfaltzgraff Dinnerware

November 23

Hvordan ta vare på Pfaltzgraff Dinnerware

Pfaltzgraff har historisk produsert Kina, porselen, ironstone, steintøy og steingods. De fleste av selskapets nåværende design er produsert i steintøy og steingods. De to produktene varierer noe i holdbarhet og komposisjon, men krever samme omsorg og vedlikehold. Mens Pfaltzgraff dinnerware er trygt for mikrobølgeovn, komfyr og oppvaskmaskin, utvise forsiktighet når vasking, som mange av rettene har en unglazed base som kan absorbere vann.

Instruksjoner

•Varmebestandig Pfaltzgraff dinnerware gradvis, uten Plutselige forandringer i temperatur. Ikke plass varmretter på kaldt eller vått underlag, da dette kan føre til brudd. Bruk aldri Pfaltzgraff dinnerware på stovetop eller broiler. Både steintøy og steingods er sikre for bruk i mikrobølgeovn, komfyr og oppvaskmaskin, men steingods bør holde under 350 grader Fahrenheit.

•Rengjør Pfaltzgraff dinnerware med en mild, ikke-slipende rensemiddel. Hvis en rett må suge, fylle den med varmt vann og vaskemiddel men ikke senke den i vann. Unglazed base vil absorbere vannet, forårsaker problemer med crazing og sprengning. Behandle flekker med like deler blekemiddel og vann.

•Sand unglazed bunnen av hver rett lett eller gni bunnen av to retter sammen for å jevne ut grov. Plasser retter i duken, spisebrikke eller Gryteunderlag å beskytte bord og andre overflater fra riper.

Tips og advarsler

  • Steintøy beholder varmen fra mikrobølgeovn, gjør det effektivt for oppvarming mat.
  • Steingods blir varme når den varmes i mikrobølgeovn. Bruk ovnen votter og håndteres med forsiktighet når du fjerner steingods fra mikrobølgeovnen.