Hvordan ta vare på & opprettholde en over bakken Pool

October 13

Hvordan ta vare på & opprettholde en over bakken Pool

Over bakken bassenget kan være underholdende for deg og din familie over sommeren. Men skal noen ha mer ubehagelig jobben med omsorg for og vedlikeholde bassenget. Hvis det ikke er riktig bekymre for, vannet kan bli forurenset og du vil ikke lenger kunne bruke den for svømming til du får det ryddet, ofte med bruk av kjemikalier. Riktig Stell og vedlikehold kan i første omgang gjøre bassenget tilgjengelig hele sommeren.

Instruksjoner

•Test kjemiske balansen i bassenget regelmessig bruke bassenget test kits. Alkaliteten bør testes hver måned. Kalsium hardhet bør testes annenhver måned, og pH bør testes to ganger i uken.

•Legg de riktige produktene til vannet Dersom pH er av balanse. Det bør være mellom 7.2 og 7.6. Når det er lav, må du legge til en pH pluss produktet. Når det er lav, kan du legge til en pH minus produktet.

•Legg en vann Herder agent Hvis kalsium hardhet tester lav og en sequestering agent Hvis den tester høyt. Kalsium hardhet bør være mellom 175 og 225 ppm.

•Kontroller alkalitet nivåene. De bør være mellom 125 og 150 ppm. En alkalitet decreaser kan brukes hvis nivået er høyt, og en alkalitet increaser kan brukes hvis de er lav.

•Rengjør duken av over bakken bassenget hver par dager. Bruke en pensel liner for rutefly bassenget har å rengjøre vegger, og bruk bassenget støvsuger for å rengjøre bunnen av duken.

•Skim rusk og organisk materiale fra overflaten av bassengvannet ditt hver dag eller som nødvendig. Også sjekke sil kurver for pool og tømme ut eventuelle akkumulerte avfall daglig for å opprettholde bassenget pumpen.

•Dekk over bakken bassenget med basseng dekk over natten og oppbevare dagene når bassenget ikke brukes. Bruke en solar cover kan hjelpe holde på varmen fra solen og holde bassenget vann en mer behagelig temperatur.

•Kontroller området rundt bassenget pumpe, filter og ovn for å sikre at det er ingen vann lekkasjeproblemer. Hvis du ser vannet som akkumulert eller fuktighet, må pumpen, filter eller varmeapparatet sannsynligvis erstattet eller profesjonelt reparert.

Finne ut når du er filteret må rengjøres. Det er to Trykkmålere på filteret. Disse er plassert på linjen fra bassenget til filteret og returledningen. Når forskjellen i disse målere når 10 pounds per kvadrattomme, behøver filteret renses.

•Rengjør filteret. DE filtre og sand filtre kan backwashed i ca 10 minutter å rengjøre dem. Denne prosessen gjøres ved å slå av filteret og filtrering vann gjennom i revers. Du må legge ekstra kiselgur til DE filter skimmer. Rengjør en patron filter ved å deaktivere den, rense den og soaking det i vaskemiddel. Se instruksjonene fra produsenten når du rengjør filteret siden ulike modeller kan ha ulike krav.

Er dine pool Varmeovn profesjonelt betjent omtrent en gang et år å vedlikeholde den. Ovnen vil også trenge service hvis det slutter å varme opp vannet effektivt.

•Lukk bassenget på slutten av badesesongen. Balanse kjemikalier i henhold til trinnene ovenfor. Rengjør filteret og lukke alle ventiler. Ta av bassenget pumpen og renne den. Lagre det innendørs. Avløp vann fra bassenget til vannlinjen er ca 4 inches under skimmer. Sett en oppblåst luften pute i bassenget er vannet, og da dekke bassenget med en vinterpresenning. Pass på at dekselet er ordentlig festet eller bundet av for å sikre at ingen barn eller dyr får i bassenget.