Hvordan ta vare på og sviske Satsuma Mandarin

May 31

Hvordan ta vare på og sviske Satsuma Mandarin

Satsuma mandarin appelsiner er den mest kaldt hardføre av sitrus avlinger. En liten sitrus med en lett-å-skall skall, god farge, saftig cellulose og inndelinger som trekkes fra hverandre rent, satsuma har noen frø og en søt, knapt syreholdig smak. Plantene kom fra Japan i 1878 og er okuleres på rootstock å forbedre hardførhet, avkastning og frukt kvalitet. Frukten er dyrket i tropiske til subtropiske soner i sandstrand, godt drenert jord. Plante satsuma trær i full sol best ytelse.

Instruksjoner

•Mound jord rundt foten av treet 5 inches fra bagasjerommet og 2 inches høy. Opprette en vollgrav rundt haugen å holde vann. Dette holder til røttene blir våt og lar deg å fylle vollgraven slik at vannet tappes sakte og jevnt til røttene når vanning tar plass.

•Et hver par uker med tilsvarende 2 inches av vann. Legge til det sakte vollgraven så det har tid til å suge i før den renner.

•Apply ammonium sulfate å øke nitrogen og holde jorda litt surt. Anlegget skal etableres ved første fôring. Gjødsle tidlig på våren før bud pause. Bruk 1 kopp per år av treets liv. Bland det i jorden fra 2 inches fra bagasjerommet ut på drypp-linjen. Vann etter gjødsling før jord puddles.

•Hold ugress og andre konkurrerende planter av basen av treet. Spre 3 inches av organisk mulch fra 3 inches fra bagasjerommet ut drypp linjen. Holde mulch fra bagasjerommet å forhindre rot.

•Train treet på plante til en sentral leder. Velg den retteste og sterkeste vertikale veksten og oppmuntre likt mellomrom lateral grener. Fjern alle suckers eller andre vertikale veksten.

•Prune i August til September. Beskjære av vann spouts, suckers og døde tre. Oppfordre dannelsen av et strukturelt selv tre rom mellom grener. La vannrett tre.

•Thin frukt akkurat som det begynner å sette. Hver frukt må ha 20 til 25 blader i nærheten å gi energi frukt. Anslå antall bladene på trærne og tynn frukt for hånd til tilsvarende beløp. For eksempel, et lite tre med 100 blader, la bare 4-5 appelsiner å utvikle.