Hvordan ta vare på og sviske Hibiscus

March 5

Hvordan ta vare på og sviske Hibiscus

Tropiske hibiskus er et lite tre eller store busk som produserer dype grønne planter og eksotiske, trompet formet blomstrer i nyanser av rosa, gul, lilla og rød. Avhenger opp på personlig preferanse, vokse landskapet treet i hagen eller hagen, eller plante den i en container til liven opp innendørs plass. Steller treet inkluderer betaler oppmerksomhet til vanning, gjødsling og beskjæring behov, så det belønner deg med prangende blomstrer som skiller seg ut og trekke øyet.

Instruksjoner

•Grow hibiscus treet i godt drenering, litt sur jord med en pH varierer mellom 5.5 og 6.5 og delvis sollys eksponering. Mens fullt sollys forårsaker blad scorch, stunt full skygge vekst og blomst. Berike ønsket planting område med shovelfuls av organisk materiale som kompost eller gjødsel.

•Provide treet 1 til 2 inches av vann hver uke, til en dybde på 12 til 18 inches. Øke frekvensen av vanning i løpet av tørt vær eller tørke. Unngå overwatering jord eller forårsaker anlegget å utvikle våte føtter. Bruk en soaker slangen for å gi en langsom og jevn strøm av vann rundt foten av treet.

•Feed treet tre til fire anvendelser av 15-5-10 gjødsel hvert år, fortrinnsvis i tidlig på våren, etter blomstring, under midtsommer og tidlig vinter. Avhengig av alderen på treet, spre 1/2 oz. gjødsel for mindre planter eller bruke £ 1 av gjødsel per program for en moden treet. Vanne jord etter gjødsel programmet å hindre brenning.

•Prune hibiscus treet om våren til å styrke sin vekst. For å opprettholde ønsket form og størrelse av treet uten å forstyrre blomstrende, fjerne en tredjedel av lengste lemmer med skarpe, sterilisert beskjæring saks. Kutte neste lengste lemmer en måned senere, og gjenværende lange grener 30 dager etter andre beskjæring tidsplanen.

•Kontroller løvverk og lemmer av treet for skadedyr som bladlus, whiteflies, spider mites, oversiden og Trips som suger viktig juice med deres piercing munndeler. Følg etiketten instruksjonene for å bruke en registrert plantevernmidler å behandle store angrep. Selv om kjemisk kontroll for hibiscus sykdommer som canker og leaf flekker er tilgjengelige, er den beste metoden for kontroll beskjære og ødelegge infiserte tre.

Tips og advarsler

  • Mulching jorden rundt tropiske treet beholder fuktighet i jorda og hindrer ugress i å infiltrere området. Spre flis eller en organisk mulch å danne et 2-inch-thick lag.
  • Unngå å utsette tropiske hibiscus treet til temperaturer under 30 grader F. Cover planter eller flytte dem innendørs å beskytte dem mot fryse.