Hvordan ta vare på Moss roser i vinter

January 18

Hvordan ta vare på Moss roser i vinter

Moss rose er en gammeldags hage blomst som vanligvis er dyrket som en årlig. Lav vekst anlegget vil blomster fra juni før den første frosten med rød, rosa, oransje, hvite og gule rose-lignende blomster. Blader og stengler er sukkulente. Blomstene har en interessant vane ikke åpning på skyet eller regnfull dager vitenskapelig navn er Portulaca grandiflora. Moss rose er innfødt til Brasil og Argentina, Uruguay og trenger varme, tørt vær. Det vil overleve i USDA anlegget soner 5 til 11 og bør bare plantes ute etter all fare for frost.

Instruksjoner

•Dig opp moss rose planter. Vær svært forsiktig ikke for å bryte av stilkene, som er skjøre. Knip av døde blomster. Klype tilbake noen av stilkene tvinge anlegget å presse nye blader på disse punktene.

•Mix halv potting jord og halv sand og fyll pottene to tredjedeler full med blandingen. Plasser moss rose plantene i jord og fylle resten av potten med jord/sand blanding. Bringe Potter innendørs og sette dem i en solrik, varm plassering.

•Et til drenering hullene i bunnen av potten lekke fuktighet. Ikke la potten sitte i en skål med vann. Holde røttene tørre og vann bare annenhver uke eller når jorda er tørre på 2 inches dyp. Det er ikke nødvendig å befrukte, siden vinteren ikke er en voksende periode for planter.

•Fertilize med kaktus/saftige gjødsel våren. Bruk den for halv fortynning, etter anvisningen på pakken. Når all fare for frost har passert, plante mosen steg tilbake utenfor en solrik, semi-tørr beliggenhet.