Hvordan ta vare på Moonflower anlegget

February 21

Moonflower (Ipomoea alba), en slektning av morgensol, er en blomstrende vinranke som blomstrer om kvelden. Moonflowers er vanligvis behandlet som ettårige i de fleste klimatiske områder. De produserer store, hjerte-formede blader og 6-tommers bred hvite blomster som blomstrer i løpet av sensommeren og tidlig høst, åpne i ettermiddag eller tidlig kveld og lukke morgen. Moonflowers er lett å vokse og opprettholde, gir atmosfæren til en hage eller liggende på kveldene.

Instruksjoner

•Provide støtte. Moonflowers klatre et gjerde, espalier, arbor eller selv en tomat bur. Interessant, hyssing moonflowers alltid klokken.

•Provide moonflower med ca 1,5 inches av vann per uke i fravær av nedbør. Nyt jord ned til og rundt moonflower's røtter.

•Spread et lag med 2 til 3 inches av mulch på bakken rundt foten av moonflower å bevare fuktighet i jorda og undertrykke ugress vekst.

•Fertilize din moonflower bare hvis du vokser det i svært nærings-fattig jord. Moonflower planter vanligvis krever ingen gjødsel, men hvis du trenger å mate anlegget, bruk en Universal gjødsel for årlige blomster. Følg instruksjonene dosering og anvendelse på gjødsel pakken.

Tips og advarsler

  • Ikke forvent din moonflower å vokse tilbake som en flerårig våren med mindre du bor i et subtropisk eller tropisk område. Også, ikke forvent moonflowers å reseed lett. I stedet kan du lagre moonflower frø og plante dem neste vår. Bare plukke av seedpods fra moonflower anlegget etter at de har tørket og bryter dem trekke ut frøene. Lagre frøene i et tørt sted om vinteren.