Hvordan ta vare på Marazzi fliser

February 2

Marazzi flis er en spesiell designer porselen flis som kan skryte av stor holdbarhet og unik stil. Men mister selv den beste utseende flisen sin glans hvis den ikke brukes riktig. Omsorg for din Marazzi flis er en ganske enkel og grei prosess, og vil holde gulvet ser flott i årene som kommer.

Instruksjoner

•Bevegelsessensoren opp alle løse partikler fra gulvet. Dette inkluderer smuss, støv og andre store faststoff som har fått på gulvet. Den enkleste måten å gjøre dette er feiende med en sopelime, men hvis du er i et rush, en flis vakuum kan også brukes.

•Rengjør flekker. Porselen brikke som Marazzi er veldig-motstandsdyktig mot flekker, så bør du ikke ha for vanskelig en tid med denne delen. Mix 1/4 kopp med eddik i en bøtte med en gallon av vann (dette kan dobles hvis du har en masse fliser) og deretter spray løsningen på ruten. Deretter tørke opp væske (samt flekker) med en standard svamp mopp.

•Scour vanskelige flekker. Hvis du har noen tørket på flekker som er vanskelig å bli kvitt, den beste tingen å bruke er pulverisert blekemiddel. Bare skvette litt på det berørte området, spray litt vann for å "aktivere" blekemiddel, og deretter bruke skure pensel for å kvitte seg med flekken på din Marazzi brikke. Deretter tørke opp rester med din vanlige svamp mopp.

Tips og advarsler

  • Være forsiktig løfte tunge ting på din Marazzi fliser, som porselen fliser kan lett knuse hvis noe er på den.