Hvordan ta vare på japansk Fatsia

July 6

Eviggrønne busker som har skinnende løv, japansk fatsia planter kan vokse opp til 10 inches bredt og høye og produsere kremfargede blomstrer i høst med svart frukt i vinter. Japansk fatsia plantar trives hvis gitt en tilstrekkelig mengde vann og solskinn, som er viktig for prosessen de bruker for å lage mat til seg selv. Omsorg for japansk fatsia planter krever tålmodighet og grundige detaljer.

Instruksjoner

•Velg et område å plante japansk fatsia planter som tilbyr delvis skygge til full skygge, som er den beste tilstanden for disse planter, særlig i varmere klima. Tilby plantene delvis sol til full sol hvis du vokser planter i et kaldere klima. I tillegg sikre anleggene ikke utsettes for skade sterke vind.

•Velg en voksende område som har leirjord, sand eller leire jord. Samle et utvalg av din japanske fatsia voksende jord og ta det til fylket forlengelsen office for testing for å finne ut jord nivå av Surhet eller basicity - det pH-nivået. Merk at disse typer planter ideelt krever en pH-nivået er surt eller litt alkalisk, så du må kanskje legge til organisk materiale for å få det til et passende nivå. I tillegg når planting japanske fatsia, sikre plantene fordeles ca 3 fot 5 fot fra hverandre.

•Apply gjødsel til japansk fatsia planter i løpet av våren etter din regionens siste frost dato. Kjøpe en 12-6-6 gjødsel som utgir kjemiske sakte over tid, og følg produsentens instruksjoner.

•Et plantene når jorda ikke lenger vises fuktig, som japansk fatsia planter er bare moderat tolerante av tørke. Ikke vann disse plantene for tungt som disse anleggene fungerer best i godt drenert jord. I tillegg gjelde Antipas disse plantene å forhindre angrep fra insekter som spider mites, bladlus og vekter. Sette en kobber-baserte soppdreper på planter også hvis du ser tegn av bakterier og sopp sykdommer.

•Prune japansk fatsia planter ved å redusere flere fot fra alle stammer i slutten av vinteren slik at etterfølgende bladverket er tykk. Du kan også fjerne en tredjedel av alle anlegget opprinnelige stammer til anlegget mellom slutten av vinteren og sensommeren å fremme sterk fremtidige plantevekst.