Hvordan ta vare på japansk einer

June 24

Den japanske einer (Juniperus procumbens) er en dverg som fungerer samt bunndekkende og tillegg til rock hager i USDA hardførhet-soner 4 til 8. Minimum gjennomsnittstemperaturen i disse regionene varierer fra minus 20 grader Fahrenheit til 20 gradene ºF. Denne juniper maksimal høyde er 2 fot og spredning av grener og p-type løvverk når 15 fot. Den trives i værharde, som ufruktbar jord og tørke, og det krever også enkel pleie.

Instruksjoner

•Grow japansk juniper i full sol og i tørre omgivelser. Plante den i fast-drenering jord, som sand og grus.

•Prune bare å fjerne syk og døde tre, slik at juniper busk utvikle seg til sin naturlige form. Arten er følsom for hardt beskjæring og sin naturlige langsom vekst forsinkelser busks utvinning.

•Beskytter din japanske juniper fra phomopsis og kabatina sykdom på planter, to fungal sykdommer som dreper anlegget vev, snu busk til en rust farge. Hindre sykdommer ved å sette plantene der de har nok plass til å utvide til deres full bredde på 15 føtter uten å bli overfylt. Vanne den ved hjelp av en soaker slangen plassert ved foten av juniper å holde løvverk tørr. Slå vannet på i morgen så solen kan raskt tørre fuktighet som forblir på overflaten. Behandle insekt angrep, som sår på veden blir et portrom for de to sopp. Se en barnehage eller samarbeidende forlengelse kontoret for hjelp til å identifisere hva bugs ringer din juniper hjem. Be om anbefalinger om hvordan å bli kvitt dem.