Hvordan ta vare på innendørs Ficus trær

February 6

Ficus er kjent for sin skinnende løv som lyser hjemme hele året. Fra indisk gummi anlegget til gråtende fig omfatter ficus over 800 arter av trær og busker. Disse tropiske planter stammer i Sørøst-Asia og trives inne i hjemmet under vanlig husholdning forhold, noe som gjør dem til en felles fabrikk i både boliger og kontorer. Selv om individuelle arter varierer i sine behov, finnes det noen generelle regler for omsorg.

Instruksjoner

•Plasser ficus i et område som mottar full sol til filtrert lys. Selv om direkte sollys er foretrukket av noen ficus, trives mange i områder som mottar filtrert eller selv indirekte lys fra en nord-vinduet. Observere anbefalingene for ditt bestemte arter og justere lys eksponeringen når det er nødvendig. Langsom vekst, små blader og generell mangel på handlekraft kan indikere en mangel på lys. Prøv å flytte anlegget til et lysere område.

•Et ficus grundig før renner fritt gjennom drenering hullene i bunnen av potten. Kaste overskytende vann og la jorda tørke før vanning igjen. Et par dager av tørr jord anbefales for alle, men snikende fig, som bør være vannet så snart jorda føles tørr 1 tomme under overflaten.

•Fertilize ficus med Universal plante mat utvannet til 1/2 styrke i perioder med aktive veksten. Et program av gjødsel hver tre-fire uker fra våren til høsten gir næringsstoffene ficus trenger til trives. Holde gjødsel vinteren når veksten bremser og gjenoppta våren når en flush av ny vekst vises.

•Prune ficus å opprettholde sin generelle form og kontrollere vekst. Kutt stammer bare over en bladnode eller hvor nye grener danne langs stilken. Ikke bare hjelper dette kontrollere høyden på anlegget, styrker ny vekst langs grenene og oppretter tett, kompakt løvverk.

•Groom ficus fuktig ofte av støvtørking bladene med en myk, klut for å hindre buildup av støv og smuss. Fjern alle døde eller døende blader regelmessig, og rense bort eventuelle anlegget rusk i potten. Sporadiske gulnet eller døde blader er en naturlig del av vekst og bør ikke være en bekymring.

•Vri anlegget potten 1/4 slå ukentlig å oppmuntre selv vekst. Planter venstre sitter på samme sted tendens til å produsere løvverk på siden som vender mot solen. Slå dem hjelper ficus utvikle seg til en godt balansert plante med frodig vegetasjon på alle sider.