Hvordan ta vare på Hybrid roser

August 19

Hvordan ta vare på Hybrid roser

Hybrid te roser er langt den mest populære klassen av rose, med store, velskapt blomstrer på planter, fra 2 til 6 fot i høyde, avhengig av klima og utvalg. Hybrid te begynte med "La France," den første steg i klassen, i 1867. Nye vises hvert år, med tusenvis av varianter eksistert i dag, i alle fargegrupper: rød, rosa, gul, oransje, hvit og flerfarget blander. De er enkle å ta vare på og vokse, gir variasjonen du er egnet til klimaet.

Instruksjoner

•Plant din hybrid te steg på et sted som passer til ulike. Vanligvis de setter pris på full sol eller skyggen, på et sted som har noen vindbeskyttelse. I kule områder med kalde somrer, unngå varianter med utallige kronblader, som de pleier å åpne dårlig eller ikke i det hele tatt, og mørke farger varianter kan ha fargene sløvet av mangel på varme. Velg varianter som er sykdom-motstandsdyktig, som tåke overskyet forhold er bidrar til foliar sykdommer som mugg, rust eller svart flekk. I områder med varme somre, unngå varianter med noen kronblader, som de kan gå fra bud scenen for å åpne veldig raskt i varmen, og fargene falmer raskere.

•Et din hybrid te steg regelmessig og dypt, så hele roten systemet er fuktet. Den enkleste måten å oppnå dette er gjennom bassenget flom (fylle jord bassenget rundt anlegget med vann og la den sakte seep i for dyp rot vanning). Vann plantet nylig roser oftere til anlegget blir opprettet. Vanning ovenfra kan oppmuntre foliar sykdommer og bør bare praktiseres tidlig i dag, hvis noen, så bladverket har god tid til å tørke ved mørkets frembrudd. Dryss bassenget-vannet plantene noen ganger for å rense støv av løvverk.

•Spread mulch 2 til 3 inches dypt rundt plantene beholde fuktighet, forhindre hard-bakt jord og holde nede ugress, bidra til en sunn jord struktur.

•Apply gjødsel regelmessig, med en første søknad på plante å rose etablert og deretter blomstre når perioden er avsluttet og anlegget forbereder neste blomst syklusen. Mix torv moss i jorden til å bevare fuktighet og næringsstoffer som kan deretter sakte befridd idet anlegget trenger dem. Bruk kompost tea som jord gjødsel, og en foliar spray på rosen bladene brukes til næringsstoffer som kan bli absorbert umiddelbart.

•Plant området med planter som tiltrekker fordelaktige insekter som tære på rose skadedyr, som bier, lady bugs, ROV Løpebiller og predatory wasps. Planter som tiltrekker disse insektene predary inkluderer nasturtiums, isop, søt asyl, og mynte eller peppermynte. Andre ledsagere, drive de viktigste steg skadedyr - bladlus, spider mites og Trips - inkluderer dill, petunias, basilikum og koriander.

•Hold hagen området gratis døde blader og annet hage rusk under sovende sesongen, og spray planter og jord med en sovende sesongen olje spray eller lime svovel for å forsvare seg mot pulveraktig mugg, rust og svart flekk.

•Prune bort spindly ytre kvister og døde tre, gjør diagonale kutt med skarpe beskjæringssakser. Også kuttet ut noen grener som krysser gjennom anlegget center eller gni mot større canes. Kutt tilbake 1/3 til ½ på fjorårets vekst, med kutt gjort ovenfor utover mot knopper. Fjerne suckers ved anlegget. Målet er å lage en V-formet plante med en åpen senter.