Hvordan ta vare på Hummingbird Vine busker

April 22

Hummingbird vintreet (Ipomoea quamoclit), en type morgensol, har flere kallenavn, hummingbird bush og cypress vine blant dem. En tøff, klatring vintreet, den trives hvor noen andre planter kan - i nærings-fattig jordsmonn, skygge eller solen. Ingen opplæring er nødvendig, som hummingbird vintreet vil klatre alt i sin vei. Den blomstrer i små, stjerneformet, røde blomster som tiltrekker hummingbirds og sommerfugler. Hummingbird vintreet kan være invasiv, som det lett reseeds.

Instruksjoner

•Et nylig plantet hummingbird vintreet å holde jorda fuktig, men ikke mettet, før den produserer ny vekst. På den tiden, vintreet har blitt etablert, så la de 3 inches av jorda tørke før du vann igjen.

•Fertilize hummingbird vintreet før den blomstrer om våren med høye fosfor gjødsel, som 5-15-5. Bruk den hastigheten angitt på etiketten, og vann til en dybde på 6 inches etter du gjødsle vintreet.

•Prune hummingbird vintreet å holde det til størrelsen du foretrekker. Du kan trygt kutte hvor som helst på vintreet, og det vil komme.