Hvordan ta vare på høner og kyllinger planter i vinter

December 6

Høner og kyllinger, kalt botanisk Sempervivum tectorum og også ofte som "Houseleeks" er eviggrønne urteaktige planter som har en likhet med sukkulenter, men faktisk tilhører Stonecrop familie av planter. Høner og kyllinger blomster og utbre seg vegetativt og danne tett kolonier av større overordnede og mindre avkom planter. De anses å være en bunndekkende, men kan også brukes foran blomsterbed, som kanter, loddrett plantings og i beholdere. Som stonecrop Art er svært lite vedlikehold, tørke tolerant og vinter hardy i de fleste regionene i USA.

Instruksjoner

•Grow din høner og kyllinger planter i beholdere og overvintrer innendørs hvis voksende dem i klima i USDA sone 3 eller lavere. De er vinter hardfør i alle andre soner over 3.

•Provide full sol til høner og kyllinger gjennom vinteren, kutte ned noen andre planter som kan skygge enda en del av anlegget kolonien.

•Overvåk vann og jord fuktighet nøye om vinteren og ikke vanne hvis det er nedbør regelmessig. La jorda tørke litt mellom Pottejorden hvis mulig. Du unngå over vanning og vann-logget jord på alle kostnader som dette er en av de få tingene som kan drepe solid høner og kyllinger.

•Prune bort noen syke, leggy, nakne eller skadede anlegget vev med din beskjæringssakser eller festing av fornærmende bladverket fra klump. Skråstille ned kantene på stativet hvis nødvendig å holde spredning forutsetter landskap.

•Mulch over jorden i og blant høner og kyllinger med 1 til 2 inches av organisk materiale som sagflis å isolere røttene mot vinteren kulde og holde ugress i sjakk.

Tips og advarsler

  • Luke høner og kyllinger gjennom året for å hindre invasiv Luke arter i å etablere en tilstedeværelse i kolonien som ugress ikke bare konkurrere for jord plass og ernæring men også mar fargerik teppe-lignende utseende av anlegget.