Hvordan ta vare på hjertet gulv

December 22

Hjertet furu er hensiktsmessig, kalt for ved midten av treet som det ble valgt. Det var over-brukt under den industrielle revolusjonen, forårsaker mangel på dette hardfør tre. Hjertet gulv som har gjenvunnet legge skjønnhet og verdi til hjem og bidra til å bevare løvtre skoger blir avkortet i dag. De er ekstremt slitesterk og fungerer godt med nesten alle interiør. Tre høstes i vår generasjon mangler holdbarheten av som produseres på 1800-tallet på grunn av over skjæring av skog.

Instruksjoner

•Sweep gulvet med et vakuum som har hjul og ingen skarpe kanter. Husk å plassere vakuum på innstillingen for typen gulv. Ikke bruk vedlegg på gulvet som de kan lage riper i overflaten. Hvis du ikke har et vakuum som er ideell for harde flater, bruke en støv mop for å feie opp skitt fra gulvet, men bruker ikke en halm eller mais kost for disse bust er for stiv og kan mar overflaten.

•Plasser oppføring tepper døråpninger og andre områder som får mye trafikk. Du kan også plassere en løper i gangen eller bruke en stor område rug midtstille et spiseområde. Kontroller at tepper har et mykt skum bakside. Unngå å bruke en halm eller gress mat eller grov oppføring matter som vanligvis er ment for bruk utenfor. Utendørs tepper er også et dårlig valg av gulvbelegg fordi det er vanligvis grov.

•Beskytter gulvet fra møbler riper av dekker for stoler, tabeller eller andre bevegelige objekter med føtter følte. Kjøp følte som er pre-cut i størrelser som passer en standard kjøkken stol. Brikkene følte kommer noen ganger med en selvklebende bakside allerede på dem. I dette tilfellet, du bare skrelle bort støtte og stokk onto bunnen av stolen beinet. Hvis du har en uvanlig eller merkelig formede møbel, kuttet et stykke filt størrelsen du trenger fra noen rester av følte du har, og bare festes til bunnen av møbler hvor det har kontakt med gulvet. Klippe følte med en liten saks eller verktøy kniv.

•Mop gulvet med en fuktig svamp eller klut mopp, ta vare for å vri seg vel siden for mye vann kan forårsake skade på gulvet. Bruk en myk klut eller svamp for å rengjøre gulvet for hånd. Ikke bruk sterke rengjøringsmidler eller tunge vaskemidler. Rent vann er vanligvis effektiv rengjøring gulv mesteparten av tiden. Hvis du trenger å legge til et rengjøringsmiddel, anbefales ikke blekemiddel eller ammoniakk. Bruk i stedet en mild renere designet for tregulv. Murphy's Oil såpe og Pine-Sol kan begge brukes sparsomt om nødvendig.

•Hold gulvet i orden ved å undersøke din vasker, kjøleskap, oppvaskmaskiner og annet utstyr for lekkasjer. Vannskader kan forårsake permanent råtner på gulvet selv om den er beskyttet av polyuretan. Holde skarpe gjenstander fra gulvet. Klipp kjæledyret negler regelmessig. Ikke gå på gulvet med høyhælte sko.

Tips og advarsler

  • Ved furu naturlig utvides og kontrakter og kan utvikle hull i vintermånedene.