Hvordan ta vare på hardvedgulv gulv

November 20

Om teknisk sett ikke betraktet som en hardvedgulv, furu er sterk nok til å tåle daglig slitasje og er et populært valg av tre for gulvet. Selv om gulv er holdbar, trenger de fortsatt litt pleie og vedlikehold. Mange vanlige gulv rengjøringsmidler inneholder kjemikalier som er for harde for din furu gulv, slik at spesielle hensyn må tas når du velger et gulv renere. Med riktig forebyggende tiltak og rengjøring, kan furu gulvet opprettholde et tiltalende utseende i mange år.

Instruksjoner

•Plasser gulvmatter eller tepper ved hver inngang i hjemmet for å samle støv og sand partikler spores i på bunnen av sko. Skitt, sand og andre smuss kan fungere som et slipemiddel å bære ned overflaten av furu gulv.

•Plasser Landgruppe tepper i høyt trafikkerte områder å hindre furu gulv fra iført ujevnt. Området tepper også hjelpe fange slipende skitt og sand partikler.

•Sweep din furu gulv regelmessig for å fjerne skitt og sand partikler som ikke ble fanget av din gulvmatter, kaste tepper eller området tepper. Feie daglig hvis din husoldning inneholder små barn eller kjæledyr. Bruke en høy kvalitet, fine-bristled nylon kost for best resultat.

•Rengjør utslipp av gulvet umiddelbart, med en myk klut som er litt fuktet med varmt vann. Tørr området umiddelbart, med en andre myk klut.

•Mop regelmessig med en etasje renere spesielt formulert for bruk på skogen som furu. Bruke gulvet renere etter anvisningen på pakken for best resultat.

•Plasser skum eller teppe firkanter under bena på møblene å hindre dem fra denting tre. Bevege møbler nøye, løfte i stedet for å dra, for å hindre bulker eller riper i gulvet.

Tips og advarsler

  • Langvarig eksponering for sollys kan lysne furu gulv over tid. Bruk persienner, gardiner eller andre vindu gulvbelegg for å filtrere ut potensielt skadelige ultrafiolette stråler.
  • Unngå iført høye hæler på din furu gulv for å hindre bulker. En 125-lb. kvinne i høye hæler utøver et trykk på 2000 pund per kvadrattomme.