Hvordan ta vare på gule bladene på en Gardenia

October 18

Hvordan ta vare på gule bladene på en Gardenia

Mer enn 200 arter av slekten gardenia er i eksistensen. Gardenias er symmetrisk flerårig busker som står mellom 2 til 8 fot høy og bred, og er kjent for sine mørke grønne blader og hvite duftende. Selv bladene vil naturlig kjedelig og gult i høst, hvis de yngre bladene på din gardenia ser gule, er det sannsynligvis et problem med anleggets miljø.

Instruksjoner

•Kontroller jorda for riktig balanse av næringsstoffer. Lav jern nivåer føre ofte gardenia blader til gult. Løse underskuddet ved å legge til syre jord eller gjødsel høy i jern som 3:1:2. Se gjødslende pakken for nøyaktig doser av gjødsel og foreslåtte hyppigheten av programmet, selv om de fleste pakker anbefaler å bruke gjødsel tre ganger i året.

•Kontroller røttene for rot, som vanligvis er forårsaket av dårlig drenering jord eller for mye vann. Det gjør røtter se brun og grøtaktig og drukner effektivt anlegget. Holde jorda fuktig, men ikke våt. Den nøyaktige mengden vann nødvendig vil variere basert på været, størrelsen på plante- og jord drenering.

•Examine jord for rot-knute nematoder, en parasitt som på røttene og skader anlegget, forhindrer den fra soaking opp vann og næringsstoffer. Infiserte planter har hovne, gnisse og knyttede områder på røttene. Legge til mer organisk materiale, som tre barbering, jord å redusere befolkningen i parasitter og øke jord drenering.