Hvordan ta vare på granitt tellere

September 5

Hvordan ta vare på granitt tellere

Verdenskjente hardheten av granitt, kombinert med den steinen attraktive, polert utseende, gjøre granitt en funksjonell og vakre tillegg nesten garantert å tilføre verdi til et hjem. Styrken på steinen kan føre noen huseiere å tro at granitt tellerne ikke trenger noe vedlikehold - som, dessverre, ikke sant. Mens granitt er svært vanskelig, er det også porøse og flekkete med hundrevis, om ikke tusenvis, av små hull på overflaten. Ta vare på granitt tellere riktig hindrer væsker og mat settling i overflaten kriker og kroker.

Instruksjoner

•Coat granitt telleren med en impregnering sealer. Følg instruksjonene på etiketten, men vanligvis du et lag, la dem tørke i 24 timer, deretter bruke en andre strøk. Gjenta prosessen hvert par årene.

•Tørk telleren nedover ved hjelp av en klut fuktet med varmt vann etter hver gang du bruker den. Rydde opp søl umiddelbart for å hindre dem fra innstilling - oljer og sure matvarer kan flekken granitt.

•Rengjør disken én gang per uke bruker en granitt renere. Tørk alle synlige granitt med renere, ikke bare overflater du bruker mest, for å sikre jevn glans.

•Polish telleren hver tredje måned å holde det lyse og skinnende. Bruk en polsk spesielt merket for granitt bruk. Følg instruksjonene på etiketten nøye for å få de beste resultatene.

•Beskytter din granitt mot skade ved å plassere matter under varme, kalde, våte eller skarpe elementer. Tråkke i vanen av benytter coasters, skjærebrett og varm pads. Inspisere Mattene for renhet før du bruker dem--partikler på undersiden av en coaster eller skjærebrett kan potensielt skrape overflaten av granitt.

Tips og advarsler

  • Mange kjemikalier som vanligvis brukes for rengjøring kan flekken, skraper og kjedelig granitt. Bare bruke produkter spesielt merket for bruk på granitt.