Hvordan ta vare på geranier i hengende kurver

November 10

Geranier er en av de mest populære hengende plantene, og med god grunn. Bladene kan trail grasiøst opptil tre fot over på siden av en hengende beholder, og vil bli dekket med blomster i nyanser av hvitt. laks, rødt, rosa og lavendel, avhengig av variasjon. Plante en geranium i en pott på egen hånd eller sammen med andre tilhengere som vinca, gjennomgripende lobelia eller etterfølgende petunias. Omsorg for en hengende geranium er lett hvis det er plantet riktig.

Instruksjoner

•Plant henger geranier inne løs jord som ikke vil bli komprimert, og vil gi rikelig med luftsirkulasjon til røttene. En kommersiell potting blanding med massevis av perlitt er best.

•Et hengende geranier når jorden er tørr til en dybde på 2 inches. Ikke plass beholderen på en tallerken som vil forhindre gratis drenering, og ikke vann på kvelden fordi våte geranier er mer utsatt for sykdom og råte. Vanning i morgen er best.

•Plasser hengende geranier hvor de vil få minst seks timer med sterkt sollys hver dag. Ikke plass dem der de vil bli utsatt for sterk vind.

•Deadhead geranier regelmessig av klemming av alle brukte blomstrer. Dette vil tillate energi til å gå mot å utvikle nye blomstrer. Hold hengende geranier pen, og fjerne alle døde og tørre blader.

•Fertilize henger geranier med alle formål, vannløselige gjødsel annenhver uke, eller med en tid-utgivelsen gjødsel i begynnelsen av vekstsesongen.