Hvordan ta vare på gass peis

October 19

Hvordan ta vare på gass peis

Gasspeis gir varmen og atmosfæren for et hjem, uten ekstra logger. De krever lite vedlikehold, men trenger årlige omsorg bare å sørge for at alt fungerer. Under installasjonen kan du velge en ventilerte gass Logg, som krever en pipe og ser ut som en standard brann, eller en unvented gass Logg, som krever ingen skorstein og kaster mer varme. Kunnskap om hvordan å ta vare på disse peiser vil hjelpe holde deg og din familie trygt.

Instruksjoner

•Rengjør din peis før brenning sesong hvert år. Slå av gass og indikatorlys og la loggene nedkjølt før du berører.

•Fjern gas logger og brennere. Pensle ren med en myk nylon børste. Vakuum alle partikler fra ildstedet og skrubbe den ren med en børste og vann. Må du rengjøre pilot munnstykket også.

•Kontroller din kanaler eller peis å kontrollere at alt er ren og klar. Blokkerte kanaler kan sende karbonmonoksid inn i ditt hjem og skitne peis kan forårsake skorstein brann. Fjerne alle partikler vises.

•Bytt alle deler av peisen din. Slå på gassen og piloten lyset og bål. Hvis det lukter gass, ringe lokale gass eller peis selskapet fordi det er et problem.

•Look på flammen og kontroller at det er den samme som fjorårets flamme. Hvis det ikke er i farger, justere luftventilen på kontrollpanelet. Hvis det ikke endre tilbake til sin opprinnelige farge, kan du ringe firmaet peis.