Hvordan ta vare på Gardenia blomster

July 19

Hvordan ta vare på Gardenia blomster

Mer enn 200 arter finnes Gardenias er eviggrønne planter innfødt til de tropiske områdene i Afrika, sørlige Asia og Oseania. Gardenias er hardfør planter som vokser utendørs i US Department of Agriculture soner 9 og 10. For folk som bor i områdene under sone 9, dyrkes gardenias som innendørs planter. Dette anlegget kan være litt vanskelig å vokse så beholder blomsterknopper, men når du lærer hvordan du omsorg for anlegget, det belønner deg med masse herlige hvite blomster som fyller luften med en søt duft.

Instruksjoner

•Test din jord. Gardenia planter, kreve om vokst utendørs eller innendørs, deres jord har en pH-nivået av 4.5-5.5. Sjekk potting jord etiketten for riktig pH-nivå.

Sørg for at en dagtid temperatur på 65 til 70 grader Fahrenheit. For natten, har temperaturen er rundt 60 til 62 grader Fahrenheit. Ved å bruke denne temperaturen, har gardenia en bedre sjanse til blomstrende.

•Locate et solrikt område å vokse din gardenia, men unngå direkte sollys. Hvis din gardenia vokser utendørs, finne et område som er sol i morgen, men har litt skygge under den varmeste delen av dagen. Når voksing din gardenia innendørs, plasser potten i et solfylt vindu, men anlegget direkte sollys eller bladene kan brenne.

•Et gardenia med lunkent destillert vann eller regnvann. Unngå bruk av vann på grunn av tilsetningsstoffer som den inneholder. Teste jord ved å stikke en finger inn i den tomme dyp. Hvis jorden er tørr, er det tid til vann. Vanligvis om sommeren gardenia planter trenger vann hver dag.

•Løft luftfuktigheten rundt gardenia. Fyll en tallerken eller brett med steiner eller småstein. Hell vann i tallerken, holde vannstanden lavere enn toppen av steiner, slik at potten ikke sitter i vann. Ikke mist plantene å oppdra luftfuktigheten, fordi dette kan føre til soppvekst på bladene.

•Fertilize gardenias med et surt gjødsel måneden, begynner i April og slutter i November. Bland og bruke etter anvisningen på etiketten.

•Prune gardenia planter under menstruasjonen dormancy eller når de er ferdig med å produsere blomster. Bare fjerne de leggy delene eller stammer der det ikke er mange blader. Gardenias skal sjelden beskjæres ellers.