Hvordan ta vare på fjær støvkluter

December 11

Hvordan ta vare på fjær støvkluter

Fjær støvkluter er vanligvis mildere enn syntetiske støvkluter og strutsefjær brukes særlig å lage kvalitet støvkluter som sine fjær er naturlig løs og myke, noe som gjør dem ideelle for å bygge opp statisk elektrisitet. Denne statiske er det fanger opp støv i stedet for bare å spre den rundt. Akkurat som alle rengjøring verktøyet må fjær støvkluter rengjøres og tatt vare på å øke sin levetid. Metodene for rengjøring en fjærkost, avhenger av hvor skittent støvkost er.

Instruksjoner

Omsorg

•Få din støvkost klar for rengjøring. Når du først får din støvkost, kan fjærene trykkes tett sammen eller bundet i plast på grunn av transport. Fjern plast og Føne støvkost på lav i et minutt eller to å lo opp fjær.

•Bruk din letebrønn på tørr skitt og støv bare. En fjærkost vil vare i flere tiår hvis brukt riktig, og de bare var ikke laget for å rense oljer, klissete mat eller væske.

•Hang din fjærkost i håndtaket med fjær vender nedover når du ikke bruker den. Dette vil hjelpe til støvkost holde formen og forhindre at fjær brytes over tid på grunn av sin egen vekt.

Rengjøring

•Ta ditt fjærkost utenfor og gi den en god riste etter hver bruk. Dette hjelper fjerne løs støv eller skitt stikker til fjær. Hvis du ikke riste din støvkost av regelmessig, kan du ende opp bare flytte støv rundt neste gang du rengjør, eller verre ennå opprette lille skrapte på din møbler fra smusspartikler klamrer seg til fjær.

•Dry Rengjør din fjærkost hvis den blir så mettet med støv at du ikke riste det ren. Hell en eller to av cornstarch i en plastpose som er stor nok til å holde støvkost og plasserer det i. Vri slutten av posen og rist kraftig litt til coat fjær. Ta støvkost fra posen og rist den utenfor fjerne maismel, så din støvkost vil være klar til bruk igjen.

•Give din støvkost badekar hvis det er veldig sotete eller ble brukt å rengjøre noe klissete eller fet. Fylle vasken med lunkent vann og legge noen dråper av mild oppvaskmiddel. Swirl støvkost rundt for å fjerne sot. Skyll med kule rennende vann og forsiktig blot fjær med et håndkle. La støvkost henge opp-ned til tørr og blåse tørr på lavest innfatning å lo fjær igjen.

Tips og advarsler

  • Unngå trykker ned møbler når rengjøring med en fjærkost. Ved hjelp av lys slag vil hjelpe samle støv og hindre fjær fra bøying eller bryte.
  • Hold din fjærkost der husoldning pets skrånende finner den. Kattene liker spesielt å spille med og rive i stykker fjær støvkluter.