Hvordan ta vare på Euphorbia Tirucalli

February 14

Medlem av Saxifragales familien av planter, Euphorbia tirucalli er en afrikansk opprinnelig som vokser best i USA som en houseplant. Dette sakte voksende saftige kan bli opp til 4 fot i sitt naturlige habitat. Til tross for at Euphorbia tirucalli produserer ingen blader, er stilkene av anlegget prangende, med noen varianter produsere levende appelsin eller rød stammer.

Instruksjoner

•Plant euphorbia tirucalli i en saftig potting jord blanding, i en gryte stor nok til røttene. Det bør være en 1-tommers gapet mellom sidene av potten og røttene.

•Skjerm Euphorbia tirucalli i et vindu som mottar seks til åtte timer med lyse, filtrert sollys. Direkte sollys kommer gjennom et vindu kan brenne bladverket, så velg et vindu som har en gardin eller lett skygge filtrere solen.

•Et euphorbia tirucalli når det øverste laget av jord begynner å tørke. Dypt vann--tillater vannet å strømme gjennom jord og ut gjennom drenering hullene--en gang hver tre-fire uker burde holde.

Sørg for at gjennomsnittlig temperaturer mellom 65 grader Fahrenheit og 70 hele tiden hele dagen. Euphorbia tirucalli planter tåler kvelden temperaturer så lite som 60 grader.

•Feed Euphorbia tirucalli en diett av vannløselige gjødsel spesielt utformet for kaktus og sukkulenter. Instruksjonene etiketten angående hyppigheten og dosering.

•Transplant Euphorbia tirucalli i en større pott når du oppdager røttene vokser ut av bunnen av potten eller når jord tørker ut raskere enn normalt. Flytte den til en pott en størrelse større.

Tips og advarsler

  • Av stilkene av Euphorbia tirucalli produsere en melkeaktig hvit latex som kan forårsake irritasjon hvis du har en latex allergi.