Hvordan ta vare på Eucalyptus huset planter

February 22

Eukalyptus planter, også kjent som tannkjøtt trær, er raskt voksende trær som kan nå høyder på over 400 fot under ideelle forhold. Trærne trives i fuktige klimaet der de får rikelig med sollys, som deres opprinnelige Australia. Eukalyptus planter kan overleve innendørs også i andre områder. Med riktig pleie, kan eukalyptustrær holdt rask og liten nok til å være innendørs huset planter.

Instruksjoner

•Plant eukalyptus i potter som gir dem litt plass til å vokse. En 10 gallon planter gir trærne plass nok til å utvikle betydelig røtter og oppretter også en solid base slik at trærne ikke velte som de vokser større. Repot barnehage dyrket eukalyptus i en større planter og legge potting jord blandet med kompost rundt roten ballen.

•Plasser eukalyptus treet på et sted i ditt hjem som får minst seks timer sollys per dag. Ideelt sett anlegget får åtte timer som regnes full sol, men eukalyptus overlever også delvis sollys.

•Et eukalyptus anlegget for å holde jorda fuktig på alle tider i løpet av våren gjennom tidlig høst. Avhengig av størrelsen på planter og mengden vann du legge med hver vanning, en daglig vanning kan være nødvendig, men du kunne komme unna med vanning alle dagene. For å avgjøre når å vanne planten, se for anlegget jord å tørke ut øverst etter hver vanning, og deretter vann igjen. Den sovende vinteren anlegget må bare vanning ukentlig eller mindre.

•Pruning en gang hver årstid, når anlegget er sovende i vinter, opprettholde eukalyptus anlegget størrelse. Når beskjæring, kuttet alle grenene til lengden som ønsker du med beskjæringssakser. Eukalyptus er solid nok til å håndtere alvorlige beskjæring, så ikke bekymre fjerner for mye. Bare redusere størrelsen som er best for Anleggets plassering.