Hvordan ta vare på et palmetre før Frost

August 31

Hvordan ta vare på et palmetre før Frost

Palmer låne en tropisk vibe til landskapet. Mens de er vanligvis forbindes med tropiske og subtropiske klima, tåler noen palm arter, som vindmølle palmer, dverg palmetto palmer, nål palmer og sago palmer, kaldere temperaturer. Ta spesielt vare på din palmer før frost å øke deres kalde toleranse og hindre vev skade eller treet død. Teknikkene omsorg også arbeide i med kalde vintre, bidrar til å øke sin kald hardførhet av minst én USDA hardførhet sone. Yngre planter spesielt trenger beskyttelse fordi de er mindre kulde tolerant.

Instruksjoner

•Fertilize palmen med magnesium-rike gjødsel i høst. Dette gir treet næringsstoffene som er nødvendig for å gjenopprette fra frost.

•Spray palmen kjernen i bagasjerommet med fungicidal kobber spray i ukene fører opp til frost sesongen og før noen frost oppstår. Spray reduserer dødelige bakterier som oppstår når palmer er skadet av frost; i mange tilfeller er frost selv ikke det faktisk dreper treet.

•Et jorden rundt palmen i dagene før frost å holde dem fuktige. Vannet jord absorberer solvarme i løpet av dagen og vil avgi den varmen gjennom treet natten.

•Dekk små palmer, slik en nål palmer, med en boks eller teppe, eller begrave dem med strå før frost er over. Dette dekker skal stå på ikke mer enn fem dager og er bare nyttig i områder med sporadiske frost.

•Dekk bud med et kaldt vær treet teppe; bud er stedet hvor nye palmeblader vil vokse. Bruk bare tre tepper i tre påfølgende dager; Hvis du er i et kaldt klima, dekke bud om natten og fjerne teppet på dagtid

•Wrap stammen av palm tree med frost klut eller burlap klut og fest den med hyssing - jo tykkere laget av frost, jo varmere kjernetemperatur av stammen.

•Wrap treet med utendørs strand lys, hvis ønskelig, så stammen kan ha nytte varmen av lyspærer.