Hvordan ta vare på et Ficus blad tre

October 29

Hvordan ta vare på et Ficus blad tre

Ficus er en planteslekt med ca 850 arter av tropiske woody trær, vinranker og busker. Fordi ficus blad trær vokser best i forhold som ligner deres eget miljø, vokse gartnere i USA vanligvis sine ficus trær innendørs som potteplanter. Ifølge University of Minnesota Extension Service er ficus blad trær noen av de mest attraktive og varig houseplants som du kan vokse. Noen av de mest populære ficus blad treet kultivarene inkluderer gummi trær (Ficus elastica), gråt fiken (Ficus benjamina) og snikende fiken (Ficus pumila).

Instruksjoner

•Velg en plante beholder for din ficus blad treet som er 2 til 4 inches større i diameter enn røttene på treet, og har minst fire 1/4-tommers drenering hull i bunnen.

•Measure bunnen av planting beholderen, og kuttet en ledning maske skjermen å passe. Plasser wire mesh skjermen i bunnen av planting beholderen og topp det med 2 inches av landskapsarbeid grus.

•Blend like deler potting kompost, torv moss og perlite å skape et godt drenering voksende medium for din ficus blad treet. Plante treet i beholderen forberedt, plasser den slik at den sitter på samme nivå som den vokste i beholderen barnehage.

•Et din ficus blad treet etter plante den i beholderen til å grundig fukte sin voksende medium. Fortsette til vann din ficus blad treet minst en gang i uken eller så ofte som nødvendig å holde sin voksende medium fuktig, men ikke våt.

•Plasser din ficus blad treet i et solfylt vindu der den kan motta minst seks timer med lyse, direkte sollys per dag. Plass en kjølig tåke luftfukter i rommet hvor din ficus holdes for å gi treet med fuktighet trenger for vellykket, kraftig vekst.

•Fertilize ficus blad treet med en halv-styrke løsning på en balansert, vannløselige houseplant gjødsel når en måned i løpet av våren, sommeren og høsten som foreslått av University of Minnesota forlengelsen. Bruke gjødsel programmer i henhold til instruksjonene på etiketten.

Tips og advarsler

  • Tørk bladene på ficus blad treet med en fuktig svamp når hver to til tre uker for å fjerne støv og hjelpe bladverket opprettholde et skinnende utseende.
  • Noen ficus kultivarer er særlig utsatt for problemer med skala insekter. Hvis du observerer økt insekt aktivitet i ficus blad treet, bland 1 tsp. mild flytende såpe med 1 gallon av vann. Spray av ficus treet med såpe og vann blandingen hver to til tre dager før insekt problemet er avtatt.