Hvordan ta vare på et Bottlebrush anlegg

May 11

Bottlebrush treet (Callistemon) er en lav vekst tropiske trær som blomstrer med rød, bottlebrush-formet blomster. Bottlebrush treet er nært knyttet til melaleuca treet. Bier, sommerfugler og fugler alle elsker bottlebrush treets blomster. Det er en rekke bottlebrush treet som ligner en gråtende willow. Dette er en populær treet i Florida og er hardføre varmere delene av sonen 8. Bottlebrush treet er lett å vokse og opprettholde, som det gjør det bra i de fleste jord og er relativt motstandsdyktig mot skadedyr.

Instruksjoner

•Plant bottlebrush treet på et solrikt sted. Den kan overleve i litt skygge, men det vil ikke utvikle sin fulle blomstring potensial med mindre det har full soleksponering.

•Et et nylig plantet bottlebrush tre ofte. Når anlegget er opprettet, trenger det ikke vanlig vanning. En etablert bottlebrush treet er tolerante tørke forhold og regntiden.

•Fertilize bottlebrush treet med en lav-fosfor gjødsel våren og igjen i høst. Gjødsling bottlebrush treet hjelper det å opprettholde fargen på både sin lyse røde blomster og mørke grønne blader.

•Prune lavere grenene fra bottlebrush treet for å opprettholde sin form. Dette gjelder særlig med de gråtende variantene av bottlebrush. Prøv å rense bare greinene som har allerede blomster. Bottlebrush treets blomster eneste form på herdet vekst, og hvis grenene er trimmet for tidlig, vil du kutte av noen av blomsten produksjon.

Tips og advarsler

  • Den gråtende varianter av bottlebrush treet gjøre godt hvis plantet langs kanten av en dam eller innsjø. Ekstra vann tilgjengelig for systemene roten hjelper dem utvikle seg til en slående, overhengende tre som dekkes i blomstrer om våren og sommeren.
  • Bier er veldig tiltrukket Bottlebrush treets blomster. Vær forsiktig med bier når du står i en Bottlebrush treet i blomst.