Hvordan ta vare på en Wisteria Bonsai treet

April 8

Wisteria bonsai treet er kjent for sin gjennomgripende, lyse blomster, som skiller den fra de fleste andre bonsai varianter. Blå, hvit, rosa eller lilla delikate blomster ned fra wisteria bonsai grenene i våren og forsommeren. På grunn av blomster, er ikke denne bonsai stylet på tradisjonell måte; Snarere er det oppfordret til å vokse. Selv om mange wisteria bonsaitrær tilgjengelig, er de mest populære variantene de japanske og kinesiske wisterias. Omsorg for wisteria bonsai treet er grunnleggende og givende.

Instruksjoner

•Plasser bonsai treet på et sted som mottar delvis sol. Sikre det lille treet fra vind - denne varianten er topptungt, det kan lett bli blåst.

•Et wisteria bonsai treet ofte. Wisterias vokser best i jord som er fuktig, så daglig vanning er vanligvis nødvendig. Plass treets beholder i en skuff vann i sommermånedene å holde det tilstrekkelig hydrert. Tillate skuffen tørke ut litt hver dag å forhindre rot råtne og overwatering.

•Feed wisteria lav-nitrogen gjødsel som er spesifikk for bonsaitrær, etter merkelappen instruksjoner. Wisteria gangen dukker de kan ta nitrogen fra atmosfæren egne og krever ikke ekstra mengder næringsstoffer. Hvis anlegget er gitt mer nitrogen, vil det produsere en overvekst av løvverk og ikke mange blomster. Gjødsle bonsai to ganger i måneden etter at blomstene slutter blomstrende, til høsten.

•Transplant bonsai i en annen pot hver to til tre år. Dermed vil holde wisteria frisk og sunn og oppmuntre blomst produksjon. Repot anlegget tidlig om våren og bruke bonsai jord.

•Prune wisteria bonsai etter blomstrende sesongen er over. Kuttet treets skudd ca 5 til 6 inches fra bagasjerommet, bruke små beskjæringssakser. La tre eller fire blader på hvert skudd. Ikke sviske mer enn tre ganger før høsten. Kuttet spurs til ca 4 inches midtvinters, forlater bare tre knopper. Beskjær i denne måten hvert år for å oppmuntre blomst vekst.

Tips og advarsler

  • De fleste wisteria gangen dukker de produserer ikke blomster til de er minst 10 år.