Hvordan ta vare på en utendørs fikentreet

April 17

Hvordan ta vare på en utendørs fikentreet

Fikentrær har store blader og spiselig frukt. Frukten er ovale, minner, og vises som lys grønn før modning og slå en dyp, lilla svart. Folk bruker ofte fig-blader som brytes for mat, slik som noen varianter av ost, bladene er store og har fingerlike stykker som tillater dem å lettere vikle og kaster seg rundt mat. Noen mennesker liker å spise fiken rå med huden fortsatt på. Andre Skrell fig og koker det ned i frukt spres.

Instruksjoner

•Train en voksende fig plante å ta form av et tre, med en enkelt trestamme som forgrener øverst eller en mer shrublike plante som vokser fra flere stammer og greiner i en klynge. For å forme den inn i et tre, kan du bare sterkeste stammen å vokse og kutte tilbake alle andre i bakken. Kontinuerlig fjerne suckers som vokser rundt basen. For å forme anlegget inn i en busk, som er mer beskyttende i kaldere klima, kan flere av de sterkeste stammer vokse sammen, beskjæring bare å tynne ut grenene og danner en mer ellipsefiguren.

•Et fikentreet å sikre shallow røttene ikke tørke ut. Se etter skilt av wilting i bladene å angi å øke vanning. Spre et lag mulch ved foten av treet for å holde på fuktigheten.

•Harvest av moden fiken i tide å hindre frukt fra ødelegger på grenene og tiltrekke seg skadedyr. Plukke fiken når de er dype svarte, plumpe og litt gi når lett presset. Bruk en langermet skjorte og hansker til å høste for å forhindre hudirritasjon fiken saft.

•Apply et lag av halm flere inches tykke rundt foten av treet vinteren å beskytte røttene fra frostskader.

•Prune en fikentreet bare litt på slutten av hver voksende sesongen. Klippe bort alle gamle grener som er skadet eller døde. Tynn ut de øverste greinene å oppmuntre mer vekst i neste sesong.