Hvordan ta vare på en Staghorn bregner og sporer

May 8

Hvordan ta vare på en Staghorn bregner og sporer

Medlemmer av anlegget familien Sisselrotfamilien, staghorn bregner er inkludert i slekten Platycerium. Det er 18 forskjellige arter av staghorn bregner som er innfødt til Australia, Afrika og Sørøst-Asia. Staghorns bregner funnet vokser på trær, falt logger og stein outcroppings, og få fuktighet og næring fra materialer vasket bort på sine røtter. Bregner produserer ikke blomster, frukt eller frø. Staghorn bregner reprodusere av sporer produsert på den under sider av blader. Den lille spores er gjennomført på vind, nye planter utvikle og starte syklusen igjen. Staghorn bregner også gjengi "pups" eller liten plantlets som vokser fra overordnede anlegget.

Instruksjoner

•Mist den bregne blader med vann daglig. Vann jord ofte, slik at anlegget for å tørke litt ut mellom vanning. Staghorn bregner vokser best i fuktige og varme omgivelser.

•Fjern pups fra overordnede anlegget eller jord - pups kan også slippe fra anlegget på egen hånd og rot - og knytte dem til en ferskvann drivved hengeren eller tre gren. Sikker med klart nylon linje.

•Forbered skrap en spore spot på undersiden av et blad å samle en bregne spore. Sporene er modne når de har slått en brun-gult. Du kan også klippe et lite stykke ut av et blad og plasser i en konvolutt å fange spore som det tørker. Fern sporer blir levedyktig i flere år om holdt tørr i en lufttett beholder.

•Sterilize torv moss, kokos eller kokos skall som en plante medium som 4-tommers planting beholdere. Denne prosessen vil drepe alle uønskede sopp eller parasitter som kan skade unge staghorn bregner. Plasser potting materiale i Potter og plasser i en plastbeholder. Varme i mikrobølgeovn i flere minutter.

•Dampen plante media og dryss lett spores på overflaten. Plass pottene i en plassering med kontrollert fuktighet. Du kan holde dem i et terrarium, akvariet, klar plast kuppel eller et lite drivhus. Den nye plante spores krever fuktighet. Dis med klart vann to ganger daglig. Gi filtrert lys. Unngå full, varme solen. Nye bregner vil spire i tredje måned.