Hvordan ta vare på en sørlige Magnolia i Saint Mary

July 18

Hvordan ta vare på en sørlige Magnolia i Saint Mary

Sørlige magnolia trær (Magnolia grandiflora) vokser i USDA anlegget hardførhet soner 7 til 9, som inkluderer byene Saint Mary i Georgia og Sør-Maryland. Det er et medium å stor eviggrønt tre som når høyder på 80-90 fot med en 50-fots spredt. Treets kjennetegn er dens stor, voksaktig, hvite duftende blomster som blomstrer i slutten av våren og forsommeren. Blomstene er opp til 12 inches over og har seks til åtte kronblad. Utviklingen av rose-farget, frø inneholder frukt følger blomstrende.

Instruksjoner

•Velg et nettsted med vindresistens og tilstrekkelig plass til en 80-fots treet. Velg et område på plenen i stedet for i en anlagt seng å imøtekomme blad og frø slippe. Sørlige magnoliaer krever god drenering og foretrekker acid jord med pH 3,5 til 7.0. Analysere jorda med en jord test kit fra en hage senter.

•Plasser treet i et hull dobbelt så stort som roten ballen. Etterfylle med hage leirjord jord blandet med en shovelful av modne kompost. Kompost inneholder 13 næringsstoffer avgjørende for sunn treet vekst.

•Irrigate grundig og vann ukentlig etterpå. Magnolia trær kan miste blader første året som de komme seg fra transplantasjon støt. Veksten av magnoliaer er sakte til moderat.

•Fertilize med organiske kompost eller Universal Organisk gjødsel fire til seks uker etter at treet er plantet. Fortsetter å gi lys anvendelser av gjødsel månedlige under tre første vekstsesongen forlenges.

Tips og advarsler

  • Høyeste sørlige magnolia i USA vokser i De Soto nasjonalpark i Mississippi. Det er 114 fot i høyde og har en omkrets på 18 fot.
  • Populære sørlige magnolia kultivarer inkluderer Bracken's Brown skjønnhet, Claudia Wannamaker, Glen St. Mary og Victoria.