Hvordan ta vare på en Sago Palm med ny vekst

May 5

Hvordan ta vare på en Sago Palm med ny vekst

Sago palmer (Cycas revoluta), til tross for navnet, er ikke relatert til palmer. De er konglepalmer er faktisk nært beslektet med bartrær enn palms, ifølge Rice University nettsted. Faktisk som bartrær produserer de kjegler heller enn blomster og frø. Det er denne membran som er fremtredende og mest interessante funksjonen av Sago palm. Sago palmer er veldig sakte voksende, noe som betyr ny vekst kan lett skades. Derfor er det viktig å ta vare på sago palm, spesielt i slutten av våren og forsommeren når ny vekst vises.

Instruksjoner

•Unngå berøre membran. Noen hjem gartnere tror at membran, som er produsert i midten av anlegget - er skjemmende, så de prøver å fjerne den. Dessverre gjør skade ny vekst, som også vokser i sentrum av anlegget. I stedet la membran oppløses naturlig og forsiktig ta brikkene.

•Fjern den "pups", eller nye planter, fra rundt foten av anlegget tidlig på våren. Sette på noen hagehansker og bare nappe pups av anlegget, ta vare ikke for å ta skarpe bladene. Gjør dette før været varmes opp. Dette vil lede anlegget energier til å utvikle nye blader i sentrum av anlegget.

•Dekk håndflaten sago med frost teppet hvis det er fare for minusgrader. Utendørs sago palmer kan ikke tolerere minusgrader, som vil drepe ny vekst.

•Provide noen ettermiddag skygge for planten din. Direkte, hot stråler av ettermiddagen sol kan svi bladene og, spesielt, ømme ny vekst. På den annen side, kan mye skygge (hele dagen) hindre anlegget produsere noen ny vekst, ifølge University of Illinois forlengelsen nettstedet.

Tips og advarsler

  • Sago palmer kan dyrkes innendørs i containere. Bruk godt drenering jord som en type designet for sukkulenter. De kan også dyrkes utendørs i beholdere og flyttet innendørs når minusgrader True. Sago palmer vokst i landskapet vil bare trives i US Department of Agriculture soner 8 til 10.
  • Alle deler av sago palm er giftige for mennesker og dyr, og skarp bladene kan pierce huden.