Hvordan ta vare på en Rubberwood-tabell

November 30

Hvordan ta vare på en Rubberwood-tabell

Alle vet at gummi kommer fra trær, men det samme treet som gir at gummi gir også en kilde til fornybar tre for bord, stoler og andre typer møbler. Tre fra treet, som er vanligvis høstet etter at det har sluttet å produsere sap, er en blek gul. Hvis du har et bord laget av rubberwood, må du ta vare på det riktig og rengjøres regelmessig. Omsorg for rubberwood tabellen riktig kan hjelpe det vare lenger og ser bedre, også.

Instruksjoner

•Bruk en myk klut eller støvkost å rengjøre rubberwood tabellen regelmessig. Må du rengjøre tabellen rubberwood minst en gang i uken, men tørke støv av det daglig er lurt.

•Rengjør opp søl umiddelbart, bruke et papirhåndkle eller myk klut. Aldri tillate utslipp å sitte, fordi det kunne permanent flekken tabellen. Rengjør området rundt spill med en kvalitetsmøbler renere etter tørke opp fuktighet.

•Bruk en tre conditioner å rengjøre rubberwood tabellen minst to ganger i året. Condition tre holder den i god form og hjelper deg med å unngå problemer før de oppstår. Bruke en kvalitet tre balsam og bruke det i henhold til instruksjonene på pakken.

•Sjekk rubberwood tabellen for merker, søl og riper hver gang du angir tabellen. Løse noen problemer umiddelbart for å holde tabellen ser sitt beste.