Hvordan ta vare på en rød Canna

December 7

Tropiske opprinnelig fra Asia og Sør-Amerika, Canna (Cannaceae familien) er en høy (3 til 8 fot) plante med store blader som ser mye som de av banan anlegget. På toppen av solid stilkene er 4 til 5 - tommers blomster som kan være rød, gul, rosa eller oransje. Den røde Canna, som "President" er en pulserende rød variasjon, regnes som en årlig anlegget unntatt i soner 8 til 10, der det anses en flerårig. Disse tropiske blomster krever full sol og fruktbare, fuktig, godt drenert jord. Klaser Canna vokse fra rotstokker og er plantet på samme måte til pærer som høsten i kjøligere klima, kan være gravd opp og lagret over vinteren og plantet igjen komme våren. Red klaser Canna er fantastisk plantet i grupper.

Instruksjoner

•Plant rød canna rotstokker våren etter fare for frost er passert. Velg et område med full sol og godt drenert jord. Grave et hull ca 2 til 4 inches dyp. Plasser rhizome i hullet, spre røttene og kontrollere "øyne" eller knopper er vendt oppover.

•Space rotstokker 1 til 2 fot fra hverandre hvis du er plante i grupper. Dekke rotstokker med jord og forsiktig kompakt skitt.

•Et grundig. Rød klaser Canna krever fuktig jord, så vann regelmessig, gjør at jorden er våt, men ikke våt.

•Deadhead tilbrakte blomster å oppmuntre mer blomstrer ved klipping blomster rett under flowerheads.

•Dig opp rotstokker høsten etter den første frosten i regioner nord for sonen 8. Plass dem i en pose med fuktet torv moss og lagre på et kjølig sted. Rotstokker kan deretter bli plantet kommer våren.

•Trim de klaser Canna ned i bakken og holde rotstokker bakken over vinteren i soner 8 til 10, men plassere et lag mulch gresset og barnåler over rotstokker.