Hvordan ta vare på en potteplante Hibiscus

April 17

Hvordan ta vare på en potteplante Hibiscus

Hibiscus planter er svært hardfør og vil vare i årevis hvis de er skikkelig ivaretatt. Ved å plassere hibiskus i potter, har du muligheten til å flytte dem rundt opprette tropiske innstillingene når du måtte ønske. Du kan også ta dem innendørs vinteren og nyte den vakker blomst hele året. De trenger mer forsiktig så hvis plantet utendørs skjønt, fordi til slutt de må være plantet eller beskjæres.

Instruksjoner

•Mix en liten mengde kompost i potting jord og plante hibiskus i en pott. Potten skal ha tilstrekkelig drenering evne og en vann fange pan under den. Plass potten i et område som blir delvis sol på den første dagen og flytte den til få mer sol hver dag i en uke eller to. Deretter la i det full sol. Hvis temperaturen blir for høy, gir anlegget litt skygge under de varmeste timene av dagen.

•Et anlegget hver dag. Hibiscus som konstant vann, men ikke til å bli gjennomvåt. Vann i morgen så de vannet tørker på dagtid. Hvis anlegget blir for mye eller for lite vann det vil begynne å miste sine blader. For mye vann kan føre til fungal sykdommen og pakking av jord.

•Bruk gjødsel for potted hibiskus. Blandingen skal være mellom 10-4-12. En liten mengde flytende gjødsel kan brukes sammen med vann hver dag eller detaljert gjødsel kan brukes etter vanning. Detaljert gjødsel kan brenne røttene Hvis for mye er brukt eller ikke nok vann brukes. Mulch plassert over gjødsel kan holde den fra å bryte ned for fort.

•Beskytter anlegget fra stress. Hvis du har din potted hibiscus utendørs, bringe den inne eller flytter til et beskyttet område hvis du har en meget kraftig regn eller høy vind. Delvis skygge det hvis solen slår på den og det er over 85 grader. Innendørs, holde det i et område som blir sol mesteparten av dagen og flytte det hvis det blir for varmt for noen timer dagen.

•Kill insekt angrep ved å blande 2 ss. Dawn dish såpe i en gallon av vann sprøyting på anlegget. Bruk spray to ganger i uken til insekter er borte. Hvis det er en alvorlig infestation kan du bruke en kjemisk insektmiddel og følg instruksjonene for bruk. De fleste kjemiske insektmidler vil ikke skade anlegget.

•Når anlegget begynner å bli rot bundet eller stopper produsere knopper, plante den i neste størrelse opp potten. Hvis du vil beholde anlegget samme størrelse kan du beskjære både røttene og anlegget og sett den tilbake i potten. Ta ca 1/3 eller røttene og 1/3 av anlegget av. Holde det vannet Vel, men ikke gjennomvåt mens den helbreder fra pruning.