Hvordan ta vare på en påske kaktus

November 13

Hvordan ta vare på en påske kaktus

Som den bekjentskap Christmas cactus er påske kaktus en blomstrende jungelen kaktus. Fordi denne kaktusen stammer fra jungelen i stedet for de tørre regionene vanlig blant kaktus planter, er sin omsorg litt annerledes enn andre kaktus planter. Påske kaktus kan overleve kulden opp til 28 grader Fahrenheit, men er vanligvis bringes innendørs i vintermånedene håndtering av sitt lys og vanning behov.

Instruksjoner

•Sett kaktusen i et kjølig miljø i sin sovende perioden av oktober til februar. Du skal vanne planten bare når jorda har tørket mellom Pottejorden. For å fortelle om det er riktig tid, trykk på jorda med fingrene. Hvis jorden klynger seg til fingrene, har det fortsatt våt. Vann når jord glir av fingrene.

•Gå påske kaktus i et kaldere miljø, ca 50 til 55 F, mot slutten av knopper sovende sesongen begynner å utvikle. Hvis temperatur er mye varmere, vil ikke ditt påske kaktus blomstre.

•Gå påske kaktus til et varmere rom med mer lys når knopper er etablert. Du vil holde en temperatur nær 60 grader Fahrenheit mens anlegget er blomstrende, vanligvis fra April til mai. Kontroller at du vann dypt under denne tid, og mens jord er fortsatt fuktig.

•Gå anlegget utenfor sommermånedene å dra nytte av naturlig sollys. Holde en påske kaktus i et delvis solrikt sted. Hvis du bor i et område som har snegler, plassere anlegget i en hengende kurv til unngå en slug infestation. Flytte anlegget innendørs i September eller oktober å få den klar for sovende sesongen.

•Plasser anlegget i et kjølig rom. Holde jorda fuktig, men ikke tilby for mye vann. Fortsette å omsorg for din påske kaktus på denne måten til februar når nye blomster begynner å vises.