Hvordan ta vare på en korall kaktus

May 29

Den coral kaktusen er ikke egentlig en kaktus. Det er en euphorbia som har opplevd en mutasjon som forårsaker det å bli crested. Anlegget er innfødt i Asia og kalles riktig Euphorbia lactea. Mutasjon er sjelden og er en ettertraktet egenskap av deres Thai bøndene. Euphorbia er podet på en kaktus stilk å gi den en solid base og et interessant utseende. Betyr det har rotsystemet av en kaktus og bør gis kaktus omsorg som ligner euphorbia omsorg. Vokse crested euphorbia innendørs eller ute i US Department of Agriculture planting soner 10 til 11.

Instruksjoner

•Kontroller en modig planting blanding for den coral kaktusen. Anlegget er tørre soner og trenger god drenering og masse grus. Fyll et grunt fat med en halv-og halv blanding av potting jord og sand. Scoop ut en depresjon stor nok for kaktusen.

•Sett på et par av tykk hansken plante euphorbia som stammen har spines. Plante den coral kaktusen bare dypt nok til å dekke røttene. Trykk jorden rundt bunnen av euphorbia. Vann anlegget til bare å fukte jorda til bunnen av potten.

•Sett den coral kaktusen på et solrikt sted der temperaturen er minst 60 grader Fahrenheit. Den coral kaktusen er en ekstremt sakte voksende anlegg, men utfører beste i varmere temperaturer men på varmer høyere enn 90 grader bør kaktusen flyttes til et delvis solrikt sted å beskytte den fra brennende.

•Et den coral kaktusen når bunnen er tørr. Stikke en finger inn i drenering hull å sjekk for fukt. Du kan ta en pinne langs siden av potten og sonde bunnen av jord. Trekke ut og hvis noen jord stikker til stick euphorbia er fortsatt våt nok.

•Fertilize den coral kaktusen våren, sommeren og høsten når hver. Foreta en fortynning av gjødsel i irrigasjon vann til så mye anbefalt av produsenten. De tre feedings gir tilstrekkelig næringsstoffer anlegget i vekstsesongen.

Tips og advarsler

  • Euphorbia inneholder latex sap, som kan være giftig for mennesker med følsomhet. Bruk hansker når du håndterer anlegget og ikke få sap på huden eller i øynene eller Slim membraner.