Hvordan ta vare på en kongelig rød Maple Tree

June 22

Royal røde lønn treet (Spisslønn) er en rekke Norge lønn. Det har lilla-farget blader og viser strålende mørk rød og lilla falle blad farge. Treet identifiseres ikke bare av blad fargen, men av bladene fem-lobed figur. Også når stammen er brutt, er saft fra royal røde lønn treet melkeaktig, ikke klar. Royal røde lønn treet er passende for plante i USDA hagebruk soner 3 til 7. Royal røde lønn treet modnes til en åpen eller avrundet form 50 fot høye og brede.

Instruksjoner

•Velg en dag tidlig på våren plante royal røde lønn treet så snart bakken kan bearbeides. Våren-plantet Norge lønn trær billettpris bedre enn fall-plantet trærne; Det er mindre sjanse for treet skyves som bakken fryser. Bagasjerommet på en ung royal røde lønn treet kan også dele utsettes for minusgrader, ifølge Ohio State University forlengelsen.

Finne et område i full sol (minst seks timer daglig sollys) for å plante royal røde lønn treet. Når treet er ung, delvis skygge i ca tre timer en dag er akseptabelt, hvis treet vil til slutt nå full sol som den modnes – for eksempel hvis treet ble plantet på østsiden av en ett-etasjes hjem. Royal røde lønn treet skal plantes bare i anbefalte planting sonen, fordi det vil lide fra varmestress og sykdom hvis plantet et varmere sted.

•Plant royal røde lønn treet på samme nivå det er plantet i original emballasjen. Trær i Norge maple familien har grunne røtter. (ref 3) Planting kan for dypt påvirke helsen til treet. Når påfylling planting hullet med jord legge vann til jord å opprette en god tetning rundt røttene og unngå dannelse av luftlommer. Ikke Legg endringer til innfødte jord du legger inn i planting hull.

•Spread et 2 - til 3-tommers lag mulch rundt foten av treet og utover 24 inches. Dette bidrar til å kontrollere ugress, bevare fuktighet og beskytte rotsystem fra temperaturer. La et 1-tommers gap mellom mulch og tømmerstokken slik fungal sykdommen kan spre skjemaet råtnende mulch til tømmerstokken.

•Prune ut døde og syke og døende lemmer hver vinter etter behov. Ikke toppen av treet ved å kutte en viktigste leder, som er en dominerende oppreist gren. Beskjære lemmer tilbake til gren krage i stedet for flush mot bagasjerommet. Gren kragen er hovne området der Lem er knyttet til det hovedavdeling trestamme. Dette gjør at treet til å leges raskere etter beskjæring.