Hvordan ta vare på en japansk Juniper Bonsai riktig

September 29

Hvordan ta vare på en japansk Juniper Bonsai riktig

Japansk einer, spesielt enkelte dverg einer, er svært populære trær til bonsai-dyrking. Bonsai dyrking er opplæring og holde en miniatyr treet i en liten pott. Treet er trent og beskjæres for å gjenspeile utseendet av en eldre, full vokst treet. Japansk einer er ikke vanskelig å ta vare på.

Instruksjoner

•Et treet hver 2-3 dager. Einer liker å tørke ut litt mellom Pottejorden, men bør aldri få lov til å tørke helt ut. Hvis Juniper bonsai er plantet i en porøs, jord godt drenering bonsai, flere grundig Pottejorden ovenfra. Hvis din juniper er økende i en mer tett jord, sol hele potten i vann i ca 10 minutter. Soaking er også et alternativ for bonsai jord.

•Hold din japanske juniper i filtrert eller indirekte lys. Prøv å unngå lys på ettermiddagen. Hvis din tree begynner gult, kan det få mye ettermiddagen lyset.

•Fertilize din japanske juniper hver uke eller to med en 1/2 styrke fisk emulsjon i vekstsesongen. Din tree trenger ikke befruktning vinteren.

•Mist din tre en gang enhver to eller tre dager eller holde treet på en fuktighet skuff. Hvis du holder mange bonsai, kan du vurdere å bruke et rom eller huset luftfukter øke luftfuktighet.

•Fjern uønsket nye skudd som de begynner å vokse. Store beskjæring om vinteren når treet er sovende eller semi sovende. Beskjære med skarpe bonsai pruners.

•Fjern din juniper fra sin pott annethvert år og fjerne 1/2 til 2/3 av røttene. Root beskjæring er en del av å opprettholde den minimale størrelsen på treet. Holde treet i skyggen og ikke gjødsle etter en stor rot beskjæring.