Hvordan ta vare på en innendørs palmetre

February 13

Hvordan ta vare på en innendørs palmetre

Innendørs palmer gir en grønn og grasiøs touch hjem - men de krever noen ukentlige TLC. Her er hvordan å ta vare på håndflaten og holde den i topp stand.

Instruksjoner

•Når velger et sted for treet i hjemmet ditt, prøver å finne et solrikt sted for det. Palms trenger imidlertid ikke konstant sollys, et sted på et vindu som ikke gir direkte sollys palm eller under et takvindu. Avhengig av palm, lite lys kan bli foretrukket.

•Når få boliger gjenskape tropiske miljøet palmer vanligvis vokser i utendørs, er det viktig ikke å plassere en innendørs palm for nær en aircondition vent eller oppvarming enhet. Dette konstant endring i temperatur kan føre til palm tørke.

•Et er en nødvendighet for alle palmer, men det er en riktig balanse å streike mellom for mye og for lite. Du kan imidlertid ta signaler fra palm's jord. Prøve å etablere et sett dag hver uke til vann håndflaten og fylle en vannkanne eller mugge med romtemperatur vann og blir vanning palm.

•Hvis vannet synes å overflyt over jorden, eller hvis palm har en skuff under potten til fange skitt og overflødig vann, betaler oppmerksomheten å stoppe vanning når dette skjer.

•Når palmer krever ikke hyppig gjødsling, kan du befrukte to til tre ganger i året med gjødsel laget spesielt for palmer. Merk at det ikke er nødvendig å befrukte vinteren fordi palmer aktivt ikke vokser så.

•Repotting en palme anbefales bare hvis palm synes å være outgrowing sin nåværende hjem. Ta stor forsiktighet for ikke å forstyrre røttene og sørg for ikke å plassere håndflaten i for stor gryte, som kan gjøre jord vanskelig å bo luftes ut.

Tips og advarsler

  • For mye vann i jord kan føre en palme røttene råtner-ta vare ikke å over vann.
  • Mens noen ganger tar en palme utenfor å utsette det til sollys og friskere luft kan bidra til å holde det sunt, prøv ikke å la det utenfor lenge. Tro det eller ei, kan bladene faktisk få en solbrenthet!