Hvordan ta vare på en innendørs bregne

September 27

Bregner er gamle og allsidig planter. Fossiler avslører at bregner har eksistert for millioner av år. De kan fortsatt bli funnet over hele verden i en rekke miljøer, inkludert jungler og ørkener. Imidlertid er det foretrukne miljøet for en bregne en litt fuktig. De krever ikke mye lys, varme temperaturer eller svært imøtekommende omsorg, som gjør dem ideelle for hjem vokser.

Instruksjoner

•Velg riktig jorda for din fern. Hvis du har en epifyttiske fern (en bregne som vokser i et tre), bør du plante den i en grov jord som gjør vann til avløp lettere. Hvis du har en terrestriske bregne (en bregne som vokser i jorden), kan du plante den i vanlige potting jord på din lokale forhandler.

•Sett din bregne i plast container eller annen beholder med en tilstrekkelig drenering. Det er viktig å tillate drenering, så unngå solid beholdere som leire potter uten hull i bunnen. Dette vil tillate bedre fuktighet nivåer, etterligne fuktighet som bregner er vant til.

•Still din bregne i et område av huset som vil tillate det å få indirekte sollys i ca fire timer daglig. For mye sollys ville tørke den eller brenne blader, så det er bedre å plassere den i en delvis skyggelagt. Romtemperaturen bør være mellom 65 og 75 grader Fahrenheit.

•Et din fern ganske regelmessig, men vær klar over at disse plantene kan bli overwatered. Stikke fingeren i jord å teste om din fern må bli vannet. Hvis det er ganske fuktig, så du kan hoppe over vanning for dagen. Hvis imidlertid det føles litt tørr, deretter legge vann direkte til jorden (Husk ikke å helle over bladene) til den blir jevnt fuktig. Hvis du ser svarte røtter, redusere mengden vann du helle, som angir av overwatering.

•Legg anlegget gjødsel med like deler nitrogen, fosfor og kalium (for eksempel en 20-20-20 mix) når månedlige mellom mars og oktober. Hvis løvverk fargene snu lettere grønt, kan så du få en blanding med mer nitrogen. Unngå mate din bregne i vintermånedene. Det er imidlertid lurt å tåke det om vinteren.

•Kontroller din fern regelmessig for sykdommer. Typisk tegn på sykdom inkluderer gulfarging og visne blader, samt hengende planter eller brune flekker på bladene. Hvis det virker som din fern har en sykdom, spray det med en insecticidal såpe.