Hvordan ta vare på en innendørs Aloe plante

January 15

Aloe planter er veldig spesiell planter med sin skjønnhet og gave av medisinske kvaliteter. Fleste tror av aloe vera snarest aloe er nevnt, men det er nesten 400 forskjellige fiskearter aloe planter. De deler mange av de samme kvalitetene og omsorg for de fleste innendørs aloe planter er det samme de vanlige variantene. Gi din aloe plante godt vare og det vil belønne deg med alle sine spesielle kvaliteter.

Instruksjoner

•Kontroller at din innendørs aloe vera planten er riktig plantet i en imøtekommende beholder og riktig type jord. Hvis din aloe plante har blader om 12 tommene lang bør det være i en pott ca 6 inches i diameter, eller hva er halvparten av at blad. Aloe generelt liker å være root-bundet, betyr at røttene vil vokse sammen og fletter. Jord bør være en lett, grovt, sandete miks som ikke beholder vann. Saftige eller kaktus jord er ideelt for alle typer aloe planter. Kontroller at potten har store avløp hull.

•Sett aloe plante en varm solrik beliggenhet. Sør og vest mot windows med minst 6 timer med sollys om dagen er ideelle. I de varme sommermånedene, etter noen sjanse for frost har gått, er det godt å la din innendørs aloe plante bli noe frisk luften og direkte sol. Bringe anlegget tilbake innendørs før de første tegnene på frost eller kaldt vær setter i. Aldri la anlegget bo utenfor på mindre enn 32 graders vær.

•Et din innendørs aloe planter sjeldent. vanning er de vanligste feil gartnere gjøre med aloe. Om vinteren er måneder vanning når en uke før jorda er fuktig å ta nok når aloe planter er sovende. April til oktober, to ganger ukentlig eller mer vanning kan være nødvendig. Bare sørg for at du la jorda tørke mellom Pottejorden. Hvis jord føles våte eller fuktig, kan du sannsynligvis holde ut på vannet for en dag eller to.

•Fertilize din innendørs aloe plante våren med en 10-40-10 gjødsel. Du kan enkelt finne denne typen gjødsel hjem hagearbeid sentre og store varehus. Dette bare må gjøres en gang i året for de fleste typer Aloe.

•Transplant aloe hver 1 til 2 år for å etterfylle jord og unngå overbefolkning av røttene, antyder University of California Davis botaniske vinterhagen. Alt du trenger å gjøre er fjerne aloe planten fra potten nøye ikke å skade røttene og plassere den i et litt større potten. Vente en uke til vann slik at røttene å avgjøre.

•Kopiering noen avleggere eller 'pups' som ved foten av mother anlegget. Dette er vanlig for noen arter av aloe inkludert aloe vera. Ikke rippe babyer ut, vente til de er ca 2 til 3 inches så forsiktig heve dem og gjøre en ren 'klype' med neglene i roten.

Tips og advarsler

  • Det pups eller babyer kan bli plantet for å produsere mer aloe planter. De gjør gode gaver når de er etablert.
  • Forsiktig hugge av et blad hvis du får et mindre kjøkken brenne eller solbrenthet og gni den på for lettelse. Det vil ikke skade en sunn aloe plante.
  • Hvis etterlater er shriveling eller snu brun eller gul de får mye vann. La dem tørke helt ut.