Hvordan ta vare på en Inground basseng ukentlig

November 16

Hvordan ta vare på en Inground basseng ukentlig

Inground basseng krever regelmessig vedlikehold for å operere på en trygg og sunn nivå. Feil stelt inneholder skyet eller skitne vann og skadet utstyr. Beskyttelse fra alger infeksjon og andre bakterier, sammen med skikkelig rengjøring av overflate, redusere risikoen for skade på utstyret og sikre bassenget. Ukeplanen til vedlikehold og omsorg for en inground basseng er lett overholdt ved å følge noen få trinn.

Instruksjoner

•Fyll svømmebassengets flytende chlorinator, automatisk chlorinator eller skimmer kurv med klor tabletter. Kulde leverer en konstant strøm av klor i bassenget, eliminere bakterier og andre forurensninger i bassenget.

•Broadcast en klor granulat sjokk direkte til bassenget. Bruke £ 1 av sjokk for hver 10.000 gallons av vann bosatt i bassenget. Pensle noen fra ikke granulater etasje basseng med pensel å grundig blande den med vann. Utføre sjokk behandling en gang annenhver uke for å holde bassenget riktig renovert.

•Fyll 3 oz med en vannbasert algicide i bassenget for hver 10.000 gallons av vann i bassenget. Utføre Alger behandling en gang hver uke for å hindre vekst av alger.

•Tøm alle partikler i sil kurven satt i beholderen. Spray kurven Rengjør med vann og sett den tilbake i beholderen. Rengjør skimmer kurven flere ganger i uken, avhengig av rusk i bassenget.

•Skim overflaten av svømmebassenget med leaf rake eller nettet knyttet til en pool stang. Fange alle flytende partikler i rake eller nettet og fjerne den fra bassenget.

•Assemble svømmebassenget vakuum utstyr og vakuum alle overflater bassenget. Flytt vakuum sakte over områder av tunge rusk å unngå stirring partikler opp i bassenget. Vakuum bassenget ukentlig eller når store mengder avfall bosetter seg på overflate.

•Unroll pool filteret 's backwash linje og roteringshåndtak filter med alternativet "Backwash". Kjøre filteret på "Backwash" for en tre minutters periode før filteret til normale innstilling. Backwashing filteret renser filteret medier som brukes til å rense vannet. Backwash ukentlig eller etter at en støvsuging.

Tips og advarsler

  • Aldri blande forskjellige typer og merker av pool kjemikalier sammen direkte, som farlig reaksjoner kan oppstå.