Hvordan ta vare på en Hibiscus plante

October 11

Hvordan ta vare på en Hibiscus plante

Hibiscus planter er fargerike planter som varierer i farge fra rosa, hvit, rød, lilla og gult. I tillegg til smaken og fargen hjem, har hibiscus anlegget en rekke andre bruker. Anlegget brukes til å gjøre urte te og antas å ha medisinske kvaliteter, blant annet. Hvis du har en hibiscus plante vokser i hjemmet ditt, eller tenker om å vokse en, Les videre for å finne ut hvordan å holde disse blomstene blomstrer med dette nyttig guide på hvordan å ta vare på en hibiscus plante.

Instruksjoner

•Determine hva slags hibiscus plante du har. Dette vil hjelpe deg å lage en diett for å ta vare på anlegget. Mens alle hibiscus er medlemmer av samme blomst familie, har deres varianter forskjellige kvaliteter som gjør dem unike. For eksempel hvis du har en tropisk hibiscus, omsorg for at anlegget er litt annerledes enn en flerårig hibiskus. Spør en hagearbeid ekspert på en lokal jernvarehandel om hva slags hibiscus du har.

•Tropical hibiscus bør være flyttet inn vinteren hvis vokser i en utendørs hage og plasseres i et kjølig, solfylte rom. Jord i anlegget skal dreneres og ikke overeksponert og eieren skal plassere gjødsel i potten ofte. Spør en lokal hagearbeid ekspert hvis du ikke er sikker på hvilken gjødsel bruke.

•Plasser flerårig hibiscus i en stor gryte. Disse blomst planter tendens til å vokse svært store, så det er viktig å sikre at de har plass til å vokse. Flerårige planter trenger mye sollys, så hvis de plasseres innendørs, kontroller at det er på et sted i hjem hvor det kan bli mye sollys.

•Plasser et Texas Star Hibiscus på svært solfylte rommet hvis plasseres innendørs. Denne typen miljø gjør Texas stjernen å fullt blomstre.

•Alle hibiscus vokser best i varme og solfylte klima og krever massevis av sollys for å overleve. Husk dette når du velger å vokse hibiscus i en utendørs eller innendørs hage. Siden disse er tropiske planter, er det viktig å holde dem i et miljø som er over 50 grader Fahrenheit. Om sommeren, når temperaturene kan nå høyere enn 85 grader Fahrenheit, bør planter være vannet ofte.

•Purchase en luftfukter hvis du bor i et klima som har lav fuktighet. Hibiscus blomstre i denne typen miljø.

•Bruk en godt drenert potting jord når potting hibiscus planter. Spør en hagearbeid ekspert på en lokal butikk informasjon hvis du ikke er sikker på hvilken jord å kjøpe.