Hvordan ta vare på en glassfiber overflaten Pool

September 21

Hvordan ta vare på en glassfiber overflaten Pool

Sterke og holdbare, glassfiber bassenger ikke inneholder noen smeltet ledd som kan føre til lekkasje. Glassfiber overflaten bassenger kommer i forskjellige former, inkludert nyre, frihåndsform, rektangel og klassisk design. Glassfiber bassenger har en gel coat sealer som tåler sterk UV-strålene fra solen, subtile jorden Skift og store mengder vann vekt uten bekymre av permanent skade. Med riktig pleie og vedlikehold, vil glassfiber overflaten bassenget vare i flere tiår.

Instruksjoner

Sørg for at den anbefalte vannstand i bassenget. De fleste produsenter må du bruke bassengets innebygde skimmer som en retningslinje. Med andre ord, hvis bassengvannet ditt selv med midten av beholderen, er det perfekt. En vannstanden for høyt eller for lavt får skimmer programaktivitet. Tillater vannet å droppe lavere enn anbefalt kan også føre til glassfiber overflaten spenne eller sprekk.

•Rengjør ringen rundt bassenget med en bil polsk, etterfulgt av en bil voks. Begge produkter, anvendt for hånd med en svamp og polert av med en myk klut, hjelper fjerne luftbårne partikler, kropp oljer og solkrem som bygge opp på glassfiber overflaten langs vannkanten.

•Fjern flytende blader, feil og avfall fra glassfiber overflaten bassenget bruk bare utstyr som er utformet for å gjøre jobben. En teleskopisk hånd skimmer kan bidra til å fjerne rusk flyte over vannet, og et basseng vakuum kan plukke opp rusk som faller til bunnen, uten å skrape glassfiber.

•Repair hårfestet sprekker og små sprekker med glassfiber basseng reparere kit. Bruke materialet i kit sprekk i henhold til produsentens instruksjoner. Høyst sprekk på glassfiber overflaten av en bare påvirker gelcoat og anses mindre skader.

•Kontroller vann pH nivåer regelmessig. Riktig vannkjemi vil bidrar til å hindre brenning øyne, irritert hud og skade gelcoat glassfiber. Ideell pH-verdier innenfor 7.4 og 7,6 - enkelt justeres med kjemiske stabilisatorer. Kjøpe en pool vann testing kit å hjelpe holde tallene i sjakk. Følg den test kit anbefalinger for å gjøre justeringer.

Tips og advarsler

  • Hånd skimmer knyttet lett å teleskopstav som lar deg rengjøre vannet uten å få i bassenget. I samme respekt kobler de fleste bassenget støvsugere på teleskopisk håndtak, også lar deg vakuum bassenget uten å bli våt.
  • Bruk myke kratt pensel til å skrubbe bort alger som har samlet på kantene av glassfiber.
  • Bruk ikke noen slipeverktøy for å rengjøre glassfiber overflaten bassenget. Utvasking pads, vil metall skraper og stålull forlate skjemmende riper på gel coat finish.