Hvordan ta vare på en Gardenia Japonica Bonsai

May 24

Bonsaitrær komme de samme varianter som standard størrelse trær og busker, men deres små potter stunt sin vekst. Gardenia japonica bonsai ser ut som en liten bush eller treet og utvikler den samme hvite, svært duftende blomster om sommeren som større versjon. Omsorg for en Gardenia japonica bonsai er lik omsorg for en full-size gardenia plante.

Instruksjoner

•Plasser gardenia bonsai på et sted som mottar sterkt sollys, men ikke i direkte sol. Når temperaturen er varmt, kan du plassere anlegget utendørs på en uteplass.

•Fyll vask med 2 inches av varme, men ikke varmtvann. Temperaturen bør være litt varmere enn romtemperatur. Plasser gardenia bonsai i vasken og la den suge i fem til 10 minutter. Bruk ekstra vann hver to til tre dager så snart toppen av jord tørker ut.

•Fyll en spray flaske med destillert vann og tåke gardenia bonsai bladene en gang enhver to eller tre dager for å øke luftfuktigheten. Ikke bruk vann fra springen siden det kan ha lime det og flekker vil utvikle på bladene.

•Apply balansert, flytende plante gjødsel til jord en gang per måned starter våren og gjentatt månedlig. Slutte å gjødsle når du ser hvite blomster utvikle sommeren og fortsetter når de visne.

• Vent til gardenia blomster stopper blomstrende og sviske bonsai. Bruk hånden pruners for å klippe endene av hver horisontale branch til det har bare to eller tre sett med blader på hver.

•Examine gardenia bonsai en gang per uke for tegn på insekter, det mest utbredte som er skala, bladlus, Trips og spider mites. Hvis du ser disse insekter, plassere bonsai utendørs og spray alle blader og bark med et insektmiddel. Flytte treet tilbake innendørs hvis temperaturen er kaldt. Ellers, la dem ute til insekter er utryddet.