Hvordan ta vare på en Desert Rose plante innendørs

March 30

Hvordan ta vare på en Desert Rose plante innendørs

Desert rose anlegget kalles også ved Adenium obesum latinske navn. Mens ikke medlem av Rosefamilien har det store, fargerike blomster som utvikler våren. Planten vokser naturlig som en 5-fot høy busk som er vanligvis beskjæres til en enkelt trestamme å danne et tre. Den tilpasser seg like godt til utendørs planting samt innendørs steder. Når omsorg for en innendørs desert rose plante, ta hensyn til befruktning og pest forebygging.

Instruksjoner

•Plasser ørkenen steg potten i et solrikt sted som opprettholder en temperatur på mellom 60 og 85 grader Fahrenheit. Holde potten fra air condition eller oppvarming utkast som faller utenfor dette temperaturområde.

•Et jord når det er knapt fuktig å ta. Bruk varm til romtemperatur destillert vann som regnvann kan være surt.

•Spread et 1-tommers lag med grus eller små steiner på jorden i ørkenen steg potten. Dette hindrer at jorda sprut opp på stammen, som forårsaker en forverrede tilstand som kalles stilk råte.

•Apply vannløselig, innendørs anlegg gjødsel til jord i begynnelsen av April bruke beløpet som er angitt på flasken for en. Gjenta gjødsel programmet igjen i juli.

•Kontroller bladene av ørkenen steg regelmessig for bladlus eller melete feil; Dette anlegget er mest utsatt for disse skadedyr. Hvis insekter er sett, flytte potten utendørs og spray alle bladene med et insektmiddel å drepe dem. Flytte anlegget tilbake inne når insekter er døde.

•Repot ørkenen rose plante hvert fjerde år ved å velge en pott en størrelse større enn det aktuelle ettall. Fyll bunnen med en 1-tommers lag med grus og en potting blanding av 1/3 sand og 2/3 Universal potting jord.